Lakik valaki panelben 10. emeleten vagy afelett? Milyen a lakásban lakni?
Arra gondolok, hogy persze szép a táj. Oké.:) De légkondi nélkül nyáron nagyon meleg? Jön mindig a lift vagy kellett már le-felsétálnotok? Mennyire jön be por, ha szellőztettek, vagy mivel magasan van, friss a levegő?
Vagy egyéb hátulütők és előnyök is érdekelnek:)
Mi laktunk mindenféle magasságban, szerintem nem számottevően halkabb. Ami oda nem ér fel, az lejjebb sem zavaró, ami meg zavaró az mindenütt az lesz a lakótelep kialakításából adódóan, a sok beton, magas házak, verik vissza és erősítik a ház előtt beszélgetők stb. zaját.
Az, hogy pár órán belül szerelik nem megnyugtató akkor, ha te éppen megérkezel a bevásárlással meg a zsugor ásványvízzel. Ha van kocsid persze nem olyan gáz, mert a vizet lent hagyod, hűvös időben akár mindent is otthagyhatsz, de ha nincs muszáj felcipelni mindegy mennyi mindent vásároltál össze.
A táj meg addig szép, míg nem kell ablakot pucolni. Főleg, ha azok a buz1 forgatós ablakok vannak, amiknek a felét csak úgy tudod megtakarítani, ha kihajolsz.
Nem tudom az estére értették e a válaszolók, de a nappalok halkabbak, ez többek tapasztalata is.
Szúnyogok biztos nem szállnak fel mondjuk, meg legyek se, ha mégis, akkor tuti, hogy a lentebbieknél még több van.
Viszont a lift az egy érdekes dolog. Én pl. több tízemeletes lépcsőházban laktam de egy olyan sem volt, amelyikben több lift lett volna, vagy a másik lépcsőház liftjéhez hozzáfértünk volna hiba esetén. Persze ismertem olyan embert, aki olyanban lakott, hogy több lift volt, de felénk nem ez a jellemző. Illetve itt egy garzontömb ilyen, ha jól emlékszem, de ott szemétledobó is van, ami sokak megfigyelése szerint egyszerűen egyenlő a csótányokkal. Akkor meg én inkább gyalogolnék néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!