Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Vettünk egy lakást, de az...

Vettünk egy lakást, de az eladó nem említette, hogy vannak csótányok. Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
2016. máj. 15. 04:15
1 2
 11/18 anonim válasza:
Édesanyámnak vettünk egy földszintes lakást nagyon sok volt a csótány. Sok mindennel próbálkoztunk ellenük eredmény nélkül. Végül a 220-as konnektorba dugható rovarriasztó hozta meg a megoldást.Mióta működik a csótányok el tűntek.
2016. máj. 20. 16:12
 12/18 anonim válasza:
70%

És azt említette az eladó, hogy szúnyogok is berepülnek meg a legyek is?

Mert ha nem, pereld be inkább, mint hogy irtanál.

2016. máj. 20. 18:51
 13/18 anonim ***** válasza:
Miért lett a 2#-es meg az 5#-ös lepontozva? Teljesen igazuk van!
2016. máj. 22. 08:10
 14/18 anonim ***** válasza:

Azért lettünk lepontozva, mert mindenki csótányok között él, és azt hiszik az a normális.

Panelprolik.

2016. máj. 22. 21:27
 15/18 anonim ***** válasza:
Vettem én is már úgy lakást, hogy nem szólta és volt csótány. Kiirtottam (géles megoldás) és szóltam a szomszédoknak is, hogy ha nekik is van csinálják meg, mert ha nem oda-vissza adjuk-kapjuk majd a csótikat. Nekik nem volt, mint kiderült a vétel előtt nem túl tiszta bérlők laktak ott, valahonnan áthozták.
2016. máj. 25. 10:47
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
A csótány nem ,,tisztaság függő".Nem leselkedik be a lakásokba megnézni,hogy hol tiszta,hol piszkos,egyszerűen válogatás nélkül szétterjed,elég hamar,mert nagyon szapora.Legfeljebb az elhanyagolt,lomos lakásban és ott,ahol nincsenek az üregek eltömítve,nehezebb észrevenni.Tehát,aki azt mondja,hogy nála nincs,míg a mellette levőnél van,az nem mond igazat. És a gél az egyetlen eddig ismert,ami kiírta!!!!Vigyázat,gagyi gélt is árulnak!!!Az olcsóbb!!!
2016. máj. 25. 12:16
 17/18 anonim ***** válasza:

16.válaszoló!

Milyen márkájú csótányirtó gélt használtál,ami működött?

2016. máj. 26. 23:38
 18/18 anonim ***** válasza:
Bárori Zoltán nézd vissza kérlek,mert az előzőekben már megírtam,fenn van minden infó a gélről, ,,itt a falon"!!!!
2016. máj. 27. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!