Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Vettünk egy lakást, de az...

Vettünk egy lakást, de az eladó nem említette, hogy vannak csótányok. Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
2016. máj. 15. 04:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Semmi mást, mint ki irtani a csótányokat . Valamire mennek, valahol fészkelnek és jól érzik magukat .
2016. máj. 15. 05:35
 2/18 anonim ***** válasza:
51%
Miért említette volna? Ezért adta el , lehet.
2016. máj. 15. 07:03
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Hívsz egy csótányírtót.
2016. máj. 15. 07:19
 4/18 anonim ***** válasza:
89%
Csótányírtó hívása? Az a 15 ezer kibaxott nagy összeg a lakás árához képest.
2016. máj. 15. 07:35
 5/18 anonim ***** válasza:
31%
gyorsan el kell adni...
2016. máj. 15. 14:34
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezt kevesen említik. Amúgy inkább csótány legyen, mint ágyi poloska...

Csótányirtó kell.

Társasházakban nem véletlenül szoktak rendszeresen irtani. Panelban kb mindenhol ott vannak a kis dögök sajnos, nálunk rendszeresen jönnek irtani, bár bogarat még nem láttam szerencsére, de biztos akad akkor. :(

Egyszerre kell mindenhol (ezért gáz, ha valamelyik szomszéd nem engedi be őket), plusz segít, ha minden lehetséges rést eltömítesz, mert akkor nem tudnak hol bejutni. Kár, hogy végtelenül leleményes állatok, olyan helyen is közlekednek, ami eszedbe nem jutna.

Kertes házban annyiból könnyebb, hogy nálad van a fészek, azt kell kiirtani és még csak a szomszédokhoz sem kell alkalmazkodni.

2016. máj. 16. 14:27
 7/18 anonim ***** válasza:
62%
Bérleti díjat fizettetsz velük.
2016. máj. 18. 12:27
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsére amióta feltalálták a csótányirtó gélt,azóta a csótány nem probléma.

Hívj fel egy csótányirtót,mondd el neki,hogy nem csak permetet kérsz,hanem gélt is.(A permet az annyi,mint halottnak a csók!)Mivel vannak olyanok,akik számla nélkül csinálják,tisztázd le,hogy számlával kéred,így nem tud becsapni,mert ha nem sikerül az irtás vissza tudod hívni,a számla a garancia.Én 50 éve panelben lakom,hiába volt központilag elrendelt,tehát az összes lakásban irtás permettel,volt,hogy nyüzsgött,de amióta feltalálták a csótányirtó gélt,már évek óta egy db.csótányt sem látok!!!!!

2016. máj. 18. 18:48
 9/18 anonim ***** válasza:
8-as jól mondja. Csótányírtó gélt te mgad itthon nem vehetsz (megfelelő jogosultság/engedély miatt), netről (külföldről) te is tudsz rendelni.
2016. máj. 19. 10:41
 10/18 anonim ***** válasza:

Hazai csótányirtóknak van géljük,de a te magad akarod végezni az irtást,akkor ilyet szerezz be,mert gagyi is van a piacon! Én tavaly már 6000FT.-ért vettem. Angliából rendeltem eBay-en keresztül egy pesttechcenter nevű eladótól, a termék neve: COCKROACH KILLER GEL 10g - 6 TIMES STRONGER THAN MAXFORCE- Pest Tech Gel. Én 2013-ban rendeltem, akkor fizettem érte 4300 ft-ot+ 1700 ft postaköltséget. Kb a gél felét használtuk el és 2 héten belül eltűntek a csótányok. Azóta egyszer sem találkoztam velük, pedig sokáig razziáztam éjjelente.

Rákerestem neked ebay-en és még árulják: [link]

2016. máj. 20. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!