Házvásárlást ti hogy csináltátok? Neten kerestétek, vagy hogy találtátok meg a megfelelő otthont?
Figyelt kérdés
Fél éve keresek eladó házat, több megye is szóba jöhet a lényeg, hogy Dunántúl legyen. Ti hogy találtátok meg a megfelelő otthont?2016. febr. 14. 21:18
11/13 anonim válasza:
9-es a pesti külső kerületekben is sok az osztatlan közös. Ez valami nagy divat lehetett.
12/13 anonim válasza:
"9-es a pesti külső kerületekben is sok az osztatlan közös"
Bingó! ott futottam bele nem1x (akkor még ott kerestem ingatlant, azóta meggondoltam magam és inkább belvárosi kerületben vettem sorháza, bár kisebb a kert, de néhány perc alatt a Blahán vagyok, vagyis "valamit valamiért")
13/13 anonim válasza:
9-es vagyok: én úgy oldottam meg, hogy kijjebb mentem, a Dunkanyarban a két parton még vannak megfelelő házak. Szentendrétől feljebb (Leányfalu, Tahi), vagy a másik parton Vác, Verőce stb. Dunakeszi túlzsúfolt, Pomáz, Csobánka: sok a nem napon barnult. És osztatlan közös ott is minden mennyiségben. Olyan is volt, hogy az utcai oldalon szépen felújított kis ház, nem nagy telekkel, de az eladó papája emögé két szinteset épített, plusz egy albérlővel, 9(!) kutyával. Kert majdnem semmi. Abban a kerületben 500 m2 a legkisebb telekméret (önálló helyrajzi számmal).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!