Hogyan kell ezt csinálni? Csináltatok már ilyet? (viaszbevonat)
Figyelt kérdés
A legelső szekrénykét szeretném megcsinálni, bár egy kicsit másképpen (több dobozból), csak nem értem, hogy a második képen az a kis mécses az azt jelenti, hogy viasszal kell bevonni a külsejét? És ha igen, akkor azt hogyan kell pontosan? Csinált már valaki ilyet?
2014. okt. 14. 21:39
1/3 anonim válasza:
Itt van leírás, csak angol:
Ha jól értem, akkor meg kell dörzsölni viasszal az éleket, széleket, sarkokat kívül-belül, mielőtt fehérre fested. Amikor a fehér festék is megszáradt, akkor a viaszolt részekről körömreszelővel leszeded. Nem csináltam ilyet.
2/3 anonim válasza:
A barna alapozás után kevés viasz kensz ide oda utána fested fehérre vagy amilyen szinüre akarod száradás után
letörlöd ettől lesz antik hatású utána színtelen lakkal kend át .
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat! Az elsőnek meg külön köszönet a linkért!!! :)
2014. okt. 15. 10:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!