Anya városba akar költözni, de én nem. Hogy győzzem meg?
Figyelt kérdés
Eddig a nagyszüleimmel laktunk, anya pedig városba szeretne költözni. De én nem. És apa sem. Addig oké hogy saját házat akar, külön a nagyszülőktől, de nem akar kertet, mert azt mondja csak a baj van vele, pedig egy csomó lehetősége van, például a házat bővíteni, kiülni jó idő esetén, esetleg valamit rendezni, a városban meg alig ismernék valamit, mindig nyüzsgés van, falun meg nyugalom, olyan hangosan hallgatok zenét amennyire akarok, ki tudok menni motorozni, túrázni, nem járnak a házam előtt az autók, senkivel sem kell közösködnöm mint egy lépcsőházban, és mindenki ott van, akit ismerek, városban meg nem tudok sehova se kimenni, se egy focipálya, se egy tér a környéken, a buszpályaudvar messze van, a sulim is, minden ami kicsit is leköt vagy szórakoztató az fizetős. Hétköznaponként mikor hazaérek nem tudnék semmit se csinálni, csak a négy fal közt ülni. Egyszóval nem akarok városba költözni. Hogy mondjam el neki?2015. jún. 9. 09:28
11/12 anonim válasza:
Teljesen igazad van, és szerintem sokkal tovább él egy ember, ha vidéken lakik. Én sem akarok a ghetto városba költözni, még a közelébe sem. Mond csak simán el naki, hogy nem akarsz elmenni, vagy vegyetek egy lakást falun, lehetőleg közel egy városhoz, és egy lakást a városban.... mondjuk ha odaköltöztök szerintem megváltozik anyukád vélemémye...
12/12 anonim válasza:
#6os uhh... erre mondom azt, hogy aki nem akar haladni a korral annak nincsen jövője, vagy pusztulnia kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!