Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ha beengedtem költözni egy...

Ha beengedtem költözni egy embert a házba és nem akar kiköltözni mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Albérleti szerződés nincs, mert nem albérlő volt csak szívességként engedtem be és a rezsijét néha kifizette.

Milyen legális módon tudom eltakarítani ezt a szemetet? MINDEN LEGÁLIS módszer érdekel! Köszönöm előre is!

2015. jan. 12. 21:22
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
74%
Nehéz lesz, szívességi lakáshasználó. Karhatalommal kilakoltatás, de az hosszú procedúra.
2015. jan. 12. 21:25
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha legális akkor fogod az összes cuccát, jegyzőkönyvet írsz róluk és elviszed egy raktárba.
2015. jan. 12. 21:27
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
kihívod a rendőröket, hátha megijed tőle és elmegy
2015. jan. 12. 21:28
 4/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

A baj az hogy ő hívta ránk a rendőröket és valami új törvény miatt a cuccait nem tehetjük ki sehova a hideg miatt mert életvitelszerűen lakik itt..

2015. jan. 12. 21:35
 5/29 anonim ***** válasza:
100%

de utálom ezt az " életvitelszerű blablát" hihetetlen, hogy a saját tulajdonodból nem tudsz kitenni valakit aki jogtalanul van ott. Normális helyen ez úgy működne, igazolod, hogy tiéd az ingatlan, ő nem tudja igazolni, hogy milyen jogon van ott és a rendőrök már viszik is. NEm pedig a tulajdonos életét keserítik meg és csinálnak akár évekig húzódó ügyet.

Jobban jársz ha mielőbb ügyvédet keresel fel és minden eszközt felhasználtok empátia nélkül. amit csak lehet és minél hamarabb

2015. jan. 12. 21:49
 6/29 A kérdező kommentje:

Igen, köszi.

Olyan opción gondolkozok hogy most lemegyek hozzá, és közlöm hogy mostantól megszűnik a baráti viszony és odadugok a képe alá egy bérleti szerződést, persze rendkívül magas összeget írok rá amit nem képes kifizetni?! Ez lehetséges?

2015. jan. 12. 21:59
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Nos, mivel semmi papír nincs róla, nem mondhatja azt, hogy ő életvitel szerűen ott lakik. Hívd fel pár markos barátodat és dobjátok ki egyszerűen a fenébe a cuccait meg csomagold össze és nyomd a kezébe, vagy dobd ki a fenébe. Mégis hogy igazolná utána, hogy ő ott lakott, ha nincs róla papír?
2015. jan. 12. 22:07
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
mielőtt ezt meglépnéd beszélj ügyvéddel, hogy ez kivitelezhető-e (mármint a kirakás) nehogy később egyéb bajod is legyen belőle, mert nem ilyen egyszerű ez sajnos
2015. jan. 12. 22:11
 9/29 A kérdező kommentje:
Sajnos kb fél órája mentek el a rendőrök akik bementek hozzá és megállapították hogy életvitelszerűen lakik itt...
2015. jan. 12. 22:11
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
ha egy hete pl. betört és berendezkedett az még nem életvitelszerű dolog. Akkor jövőhéten szerzek magamnak egy nyaralót. Csak ismételni tudom magam ügyvéd nélkül sajna semmire nem fogsz menni. SOK siker! remélem minél hamarabb megoldódik Talán az esetedben az hogy soha semmiféle szerződés nem létezett segíthet valamit
2015. jan. 12. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!