Ha beengedtem költözni egy embert a házba és nem akar kiköltözni mit tudok tenni?
Albérleti szerződés nincs, mert nem albérlő volt csak szívességként engedtem be és a rezsijét néha kifizette.
Milyen legális módon tudom eltakarítani ezt a szemetet? MINDEN LEGÁLIS módszer érdekel! Köszönöm előre is!
Köszönöm az eddigi válaszokat!
A baj az hogy ő hívta ránk a rendőröket és valami új törvény miatt a cuccait nem tehetjük ki sehova a hideg miatt mert életvitelszerűen lakik itt..
de utálom ezt az " életvitelszerű blablát" hihetetlen, hogy a saját tulajdonodból nem tudsz kitenni valakit aki jogtalanul van ott. Normális helyen ez úgy működne, igazolod, hogy tiéd az ingatlan, ő nem tudja igazolni, hogy milyen jogon van ott és a rendőrök már viszik is. NEm pedig a tulajdonos életét keserítik meg és csinálnak akár évekig húzódó ügyet.
Jobban jársz ha mielőbb ügyvédet keresel fel és minden eszközt felhasználtok empátia nélkül. amit csak lehet és minél hamarabb
Igen, köszi.
Olyan opción gondolkozok hogy most lemegyek hozzá, és közlöm hogy mostantól megszűnik a baráti viszony és odadugok a képe alá egy bérleti szerződést, persze rendkívül magas összeget írok rá amit nem képes kifizetni?! Ez lehetséges?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!