Nem tudom eladni az ingatlanom, kb 30 vevő volt már itt, mi lehet a baj?
Lehet, túl jó fotókat tettem fel a házról?
Az a gond, egy vevő sem mondja el, mi a probléma a házzal, így ez sosem derül ki.
A településen 8-9 milliós árat kérnek hasonló házért, én 5.5-öt kérek érte irányárban.
Van, aki elsőre el tudja adni.
Valahogy nem megy ez nekem. :(
Ha valaki ezt a lakást ki akarja olyanná alakítani, mint az általad említett 8 milliós lakások, nagyon nagyon sokat kell rá költeni.
Pl én ha megvenném, képek alapján cserélném a radiátorokat, ha jól látom a szobában padlószőnyeg van, ezt lecserélném laminált padlóra.
Nincs kép a fürdőszobáról, WC-ről, konyháról. Lehet hogy ezek is akkora felújításra szorulnak, hogy anyagilag ez nem fér már bele a vevőnek. Kívülről én lecserélném az egész tetőszerkezetet, tetőcseréppel, a nyílászárók sincsenek képek alapján a legjobb állapotban.
Te pont abban az árkategóriában hirdetsz, hogy akinek 5-6 milliója van egy lakásra, az nem tud már a felújításra költeni, akinek pedig meglenne a pénze a felújításra, az inkább vesz olyat amivel már nem kell bajlódnia.
Köszönöm a válaszokat, hasznos volt nagyon mindegyik!
És igen, sejtettem, hogy ezek lehetnek az okok.
De ha 3-4 milliót ráköltök, szerintem akkor is továbbra ugyanennyiért árulhatnám, elég sok házat nagyon régóta hirdetnek itt.
Lassan már annyiért hirdetem, mint amennyiért megvettem 15 éve. :(
Bezzeg a Budapesti, ami el lett adva, már a dupláját éri.
"De ha 3-4 milliót ráköltök, szerintem akkor is továbbra ugyanennyiért árulhatnám, elég sok házat nagyon régóta hirdetnek itt.
Lassan már annyiért hirdetem, mint amennyiért megvettem 15 éve. :(
Bezzeg a Budapesti, ami el lett adva, már a dupláját éri."
A nepesseg eloregedese, kisebbseg reszaranyanak a novekedese miatt szerintem az ilyen kis, nagyvarostol tavol eso falvakon csak zuhanni fognak az ingatlanarak a jovoben. :( Szerintem nem erdemes ulni rajta, el kell sozni amennyiert elmegy.
Kisebbség a görögökön kívül errefelé egyáltalán nincs, ezért csak azt írtam, biztonságos környék. :)
Tavaly már majdnem megvették, de mivel nem teljesen vagyok tulajdonosa a háznak, sokeszű nővérem elhajtotta az egy szem vevőmet, mondván, hogy keveset adott volna érte, 4.8 milliót...
Ő is csak azt nézte, hogy mennyit érnek a házak errefelé, azt már nem, mióta árulják őket.
# 6/15 Időpont 03-22 12:08
"Meg ha jól látom akkor a födém egészen furcsa kialakítású,mintha valami boltív lenne,vagy betonfödém nem tudom megállapítani,ilyet még nem is láttam."
Poroszsüveg födém a neve.
Annyi hogy itt a boltozat ívmagassága több mint 2-3 cm így nem vakolták vízszintesre a födémet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!