Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Miért nem akartja vevő birtokb...

Miért nem akartja vevő birtokba venni az új szerzeményét?

Figyelt kérdés
Holnap írjuk alá a szerződést. Vevő holnap kifizeti a teljes összeget, de nem akarja birtokba venni, mert jövő héten elutazik 3 hétre, csak azután venné birtokba pedig a lakás teljesen üres.
2015. febr. 18. 18:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
"nem akarja birtokba venni, mert jövő héten elutazik 3 hétre"
2015. febr. 18. 18:22
 2/11 A kérdező kommentje:
Az idézet pontos.
2015. febr. 18. 18:28
 3/11 A kérdező kommentje:
Na, a történetben fontos lehet, ogy a fickónak ez a sokadik lakása lesz és egyetemistákat akar belerakni, bérlakást csinál belőle. Van egy külön cége, ami ezzel foglalkozik, felújítás kiadás, ő csak a pénzt fogja számolni. Ezt meg is mondta.
2015. febr. 18. 18:48
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Azert gondolom, mert van annyi penze, h a kieso 3 het nem hianyzik neki.

De nem ertelek, h ez teged miert foglalkoztat, ha jol ertem, a penzed megkaptad/megkapod...

2015. febr. 18. 18:53
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Le kéne mondania a jól megérdemelt afrikai vadásztúráját, mert megveszi a hatvanadik lakását?

Tán megromlik?

2015. febr. 18. 19:59
 6/11 anonim ***** válasza:
Mert még nincs szüksége rá, és amíg nem vette birtokba, addig a te felelősséged a lakás állagának megóvása...
2015. febr. 18. 21:41
 7/11 A kérdező kommentje:

Na, jó ... megadom magam.

De azért tudom, kedves Vevő, ogy te írogatsz nekem ilyen válaszokat más-más neveken ... :-)

2015. febr. 19. 07:13
 8/11 anonim ***** válasza:
74%

Jujj, de beteg. :D :P

Jol van Geza, lebuktam. En vagyok. Nem akarok meg a lakassal foglalkozni, most megyunk nyaralni az uj csajommal, arra koncentralok. De miert nem hivtal fel megkerdezni? Miert itt teszed?

2015. febr. 19. 09:21
 9/11 anonim ***** válasza:
50%
ha tudnád bmeg mennyit kerestem, mire rátaláltam a kérdésedre!!!
2015. febr. 19. 09:29
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez téged miért érdekel ennyire? Ha sosem akar ott lakni, akkor sem hiszem, hogy probléma lenne.... :D:D:D:D

Kifizeti, cuccolsz, aztán csinál vele, amit akar, ennyi a történet...

2015. febr. 19. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!