Eladtuk a lakásunkat oktoberben, és júniusban költözünk ki. Foglalót kaptunk, és a teljes árat majd júniusban fizetik ki. A vevő már 3 alkalommal hozott ide kivitellőket árajánlatért, mert átakarják építeni, múszály megengedni hogy idejöjjenek?
Figyelt kérdés
2014. dec. 2. 12:04
1/10 A kérdező kommentje:
kivitelezőkre gondoltam.
2014. dec. 2. 12:07
2/10 anonim válasza:
Attol fugg, hozzajarultatok a birtokbavetelhez a teljes vetelar atutalasa elott? Mert ha nem, akkor nem muszaj.
3/10 intrepid válasza:
Igen, "múszály". Azért egy ilyen rövid szóban két helyesírási hiba,...
4/10 anonim válasza:
Amíg nincs kifizetve a teljes vételár, addig ne csináljon a kivitelező semmit. Hacsak másképp nem írtátok bele az adásvételibe ezt.
5/10 A kérdező kommentje:
köszi
2014. dec. 2. 14:14
6/10 anonim válasza:
Aki lepontozta a válaszokat, az engedje csak be a kivitelezőt nyugodtan a saját lakásába, hadd bombázza szét a kéglijét, ugyanis nyilván véleménye szerint ez lenne a helyes. Vagy a másik lehetőség, hogy szórakozik.
7/10 anonim válasza:
Ha csak felmérni jönnek, akkor miért nem akarod megengedni? Persze előre egyeztetett időben.
Képzeld magad a vevő helyébe. Ha csak júniusban állna neki kivitelzőt keresni és ajánlatokat begyűjteni, hónapokat vesztegetne el, mire elkezdik a munkát. Így meg előre le tudja egyeztetni a melósokkal, hogy miután ti kiköltöztetek, jöhetnek azonnal.
8/10 anonim válasza:
7-es. Szerintem a kérdezőnek azzal van baja, hogy már a harmadik kivitelező jön. Egyszer értem, hogy engedni kéne, de ha ezzel visszaél a vevő és folyamatosan viszi az embereket, akkor el tudom képzelni, hogy nem tetszik, nekem sem tetszene, ha állandóan be kellene engednem vadidegeneket a lakásomba, mert ugye itt még arról beszélünk, hogy a kérdezőé a lakás. De persze javíts ki kérdező, ha nem emiatt nem akarod. Nekem is teher lenne, ha kismillió embert odahozna, hogy hadd méricskéljenek.
9/10 anonim válasza:
Inkább örülj kérdező, hogy megvette úgy is, hogy csak 8 hónap múlva költöztök ki. Nyilván ezt is hasznosan kívánja eltölteni.
10/10 A kérdező kommentje:
8.-as igen így van ahogy mondod. 9.-es a vevő akarja hogy juniusban legyen az átadás mert a gyerekei iskolája miatt nem akar költözni, és árulja a lakását. én már holnap mennék.
2014. dec. 6. 10:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!