Nem tudom eladni az ingatlanom, kb 30 vevő volt már itt, mi lehet a baj?
Lehet, túl jó fotókat tettem fel a házról?
Az a gond, egy vevő sem mondja el, mi a probléma a házzal, így ez sosem derül ki.
A településen 8-9 milliós árat kérnek hasonló házért, én 5.5-öt kérek érte irányárban.
Van, aki elsőre el tudja adni.
Valahogy nem megy ez nekem. :(
Akkor lehet, ez a gond itt nálam is, belsőleg, külsőleg kellene rá némi pénzt áldozni.
Ez volna az:
"A településen 8-9 milliós árat kérnek hasonló házért"
Mutatsz par ilyent?
Köszi.
Nagyon nem szeretnék már rákölteni, úgyse jönne vissza.
Előző, ha rányomsz a településre az OLX-en, ott bejön az összes hirdetett ház, 4.3 tól 12 millióig vannak.
kívülről nagyon hangulatos belülről régi módinak látszik mintha a nagymamámhoz mennék be, ez lehet riasztó a vevőknek, nem látják hogy milyen lenne felújítva szépen berendezve.
Ja és hogy egyik szobából nyílik a másik ahol még most van kisgyerek azoknak nem lesz jó
"Előző, ha rányomsz a településre az OLX-en, ott bejön az összes hirdetett ház, 4.3 tól 12 millióig vannak."
Amit 8 milla korul hirdetnek, azok rendesen fel vannak ujitva, a tiedre 3-4 millat kene kolteni legalabb, hogy hasonlo allapotba keruljon. Pl. itt van ez: [link] A tiednek nagyobb a telke, de feltetelezem, hogy az kevesebbet nyom a latban az ottani telekarak mellett.
Mas: a fotok alapjan nagyon szep az udvar, fak, bokrok, de google street view-on vegignezve a telepulest nagyon lehangolonak tunik. :(
(A masik, meg hogy menekult gorog komcsik alapitottak, es sem jo omen. xD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!