Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Nem tudom eladni az ingatlanom...

Nem tudom eladni az ingatlanom, kb 30 vevő volt már itt, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Lehet, túl jó fotókat tettem fel a házról?

Az a gond, egy vevő sem mondja el, mi a probléma a házzal, így ez sosem derül ki.

A településen 8-9 milliós árat kérnek hasonló házért, én 5.5-öt kérek érte irányárban.

Van, aki elsőre el tudja adni.

Valahogy nem megy ez nekem. :(

2015. márc. 22. 09:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Írj valamit a házról!PL. milyen falszerkezetű,nem penészedik,van-e kocsibeálló,cirkós vagy konvektoros,vagy csak fatüzelésű....sok minden belejátszik!
2015. márc. 22. 09:02
 2/16 anonim ***** válasza:
linket
2015. márc. 22. 09:07
 3/16 anonim ***** válasza:
Igen dobj egy linket, mi most keresünk a párommal lakásokat, eléggé ráállt már a szemem arra, hogy mi éri meg és mi nem. Igaz mi is voltunk olyan lakásban, ami képeken tökéletes volt, azt mondtuk ár-érték arányban ez nem pénz. Aztán mikor megnéztük: púposodott, penészedett a laminált padló, csupa penész volt a fürdő, a tapéta borzalmas állapotban volt. Egy vagyont kellett volna felújításra költeni.
2015. márc. 22. 09:12
 4/16 A kérdező kommentje:

Akkor lehet, ez a gond itt nálam is, belsőleg, külsőleg kellene rá némi pénzt áldozni.

Ez volna az:

[link]

2015. márc. 22. 09:41
 5/16 anonim ***** válasza:

"A településen 8-9 milliós árat kérnek hasonló házért"

Mutatsz par ilyent?

2015. márc. 22. 12:00
 6/16 anonim ***** válasza:
Szerintem egész jó kis ház ez.Ami feltűnik nekem ,hogy a tető pala fedésű,ez ma már nagyon elavultnak számít.A radiátorokat is lehet,hogy le kéne cserélni modernebbekre.a nyílászárók sem modernek,de ez nem annyira fontos.Meg ha jól látom akkor a födém egészen furcsa kialakítású,mintha valami boltív lenne,vagy betonfödém nem tudom megállapítani,ilyet még nem is láttam.De összességében én nem látok kivetnivalót.(Mi ennél sokkal rosszabb állapotú adtunk el,igaz Pesttől 12 km-re.)
2015. márc. 22. 12:08
 7/16 A kérdező kommentje:

Köszi.

Nagyon nem szeretnék már rákölteni, úgyse jönne vissza.

Előző, ha rányomsz a településre az OLX-en, ott bejön az összes hirdetett ház, 4.3 tól 12 millióig vannak.

2015. márc. 22. 12:54
 8/16 anonim ***** válasza:

kívülről nagyon hangulatos belülről régi módinak látszik mintha a nagymamámhoz mennék be, ez lehet riasztó a vevőknek, nem látják hogy milyen lenne felújítva szépen berendezve.

Ja és hogy egyik szobából nyílik a másik ahol még most van kisgyerek azoknak nem lesz jó

2015. márc. 22. 16:56
 9/16 anonim ***** válasza:

"Előző, ha rányomsz a településre az OLX-en, ott bejön az összes hirdetett ház, 4.3 tól 12 millióig vannak."

Amit 8 milla korul hirdetnek, azok rendesen fel vannak ujitva, a tiedre 3-4 millat kene kolteni legalabb, hogy hasonlo allapotba keruljon. Pl. itt van ez: [link] A tiednek nagyobb a telke, de feltetelezem, hogy az kevesebbet nyom a latban az ottani telekarak mellett.

Mas: a fotok alapjan nagyon szep az udvar, fak, bokrok, de google street view-on vegignezve a telepulest nagyon lehangolonak tunik. :(

(A masik, meg hogy menekult gorog komcsik alapitottak, es sem jo omen. xD)

2015. márc. 22. 18:49
 10/16 anonim ***** válasza:
Mi is épp lakást keresünk folyton bújom a hirdetéseket. Egy kisgyerekünk van, nekünk pl. azért esne ki, mert nincs benne 2 háló a nappali mellett, sok pénz lenne amerikai konyhás nappalit kialakítani, hogy beférjen 2 háló. A wc egybe van a fürdővel, ez is sokaknak kizáró, több fölösleges tér van (átjáró, előtér, étkező), ezeket sokan nem használják ki. Szóval ide ezzel az elrendezéssel 1 pár fér el, de nekik meg gondolom nagy, ha nincs gyerekük, vagy nem terveznek.
2015. márc. 22. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!