Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Házvásárlás előtt állunk. Nem...

Házvásárlás előtt állunk. Nem tudunk dönteni, ti melyiket vennétek meg és miért?

Figyelt kérdés

Az egyik a település közepén van, hatalmas telekkel, viszont nincs rajta szinte semmi. A ház 70 nm és erősen felújítandó, de látok benne fantáziát, viszont tényleg nagyon sok munka lenne vele. Nincs fürdőszoba kialakítva, meg semmi, villany bent van a házban. Valószínűleg azért olcsó mert a telek hátsó részén feljön a talajvíz. Új nyílászárók vannak beépítve, és a kémény felső részét újra kellene rakni szerintem.

A másik ház elég kicsi, de nekünk végülis elég lenne. A falu közepétől nincs messze, de ez egy elég vadregényes, erdős részen van, a szomszéd messze is meg a fák is takarják. Egy pici utacska vezet a házig, víz és villany van, a ház belseje teljesen jó, csak a fürdőszoba nincs kialakítva. Szemétszállítást itt nem tudom hogy lehet megoldani, és nincs szennyvíz bevezetve. Ez egy átlagos méretű telken van. Vaskályhával fűtöttek, és van egy cső a kéményben, felfelé kilóg elég hosszan, esetleg aki tudja hogy ez miért lehet, leírhatná, köszi. :)

Párom a kicsi házat nyomatja nagyon, fiam a másikat, meg apósom is. Nem szeretnék két szék közül a pad alá esni, szóval lassan döntenünk kéne. A két ház ára majdnem ugyanannyi.

2015. márc. 19. 10:10
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Igen jobb olyan szempontból, hogy kevesebb munka lenne vele. Azt leszámítva hogy nincs fürdőszoba igazából jelenlegi állapotában is lakható. A szennyvíz bevezetése kerül komoly pénzbe úgytudom. Ezzel a házikóval csak az elhelyezkedése a gond, de ezt már leírtam. :)
2015. márc. 19. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!