Vennetek olyan hazat, ami a falu szelen van?
Figyelt kérdés
Egyik oldalon nincs szomszed csak egy nagy termofold. Deli tajolasu, ugyhogy elvileg nem szeles, de lenne tujasor egyebkent is. A fo utcan van es nincs szornyen messze a kozpont. Megyeszekhely a szomszedban van.2015. márc. 2. 13:22
1/12 anonim válasza:
Én falu szélén lakom, szintén a termőföld az egyik szomszédom. Minket rendesen elkap az északi szél, de nem zavar.
A központ (orvos, iskola, polg.hiv, gyógyszertár, fogorvos, ovi, minden) 10 perc séta.
Kisváros mellett, busz sűrűn jár, 15 perces út.
IMÁDOM, sosem költöznék máshova. 4500 fős falu.
2/12 anonim válasza:
Én laktam ilyen egyutcás faluban. Pontosabban már velem szembe se voltak házak. Szemben 5 km szántó, és mögöttem is. Folyton szeles volt.
3/12 A kérdező kommentje:
Nem egy utcas a falu, igazabol eleg nagy es millio meg egy utca van. Elvileg deli oldalon van a nyitott resze, szoval eszaki szellel sem kell szamolni es minden kozel van 10 perces setan bellul, mert a fout vege. koszi a valaszokat.
2015. márc. 2. 13:46
4/12 anonim válasza:
Én is szélen lakom, már lassan 20 éve. Teljesen jó itt, a szél sem fúj jobban, mint máshol. :D
5/12 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt! Akkor jo, mert nagyon tetszik ez a haz.
2015. márc. 2. 14:54
6/12 anonim válasza:
Azzal számolj, hogy a fél erdő-mező (vadállatok, madarak, pockok stb.) be fog költözni a kertedbe. Ezt még sűrűn lakott hegyoldalon is megteszik. (Vagy félórája nagyon ugatott a kutya, mókusokat látott a fenyőkön).
7/12 anonim válasza:
Első vagyok.
Nálunk ősszel van 1-1,5 hónap, amikor sok az egér, cickány.
Erre a megoldás egy tacskó, vagy egy olyan macska, akit az anyja megtanított egerészni.
Amíg nem volt macskánk, volt olyan, hogy az egér bent flangált a lakásban.
Most ősszel (új cica) a macsek minden reggel a lábtörlőre helyezte a zsákmányát. Nem is volt bent egerünk.
8/12 anonim válasza:
Én nincs a kertünkben semmilyen vadállat. :)
9/12 anonim válasza:
#2 vagyok. Nekem a kertben elföldelt kutyámat, többször kiásták a rókák, kóbor kutyák. Pedig teljesen mélyre ástuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!