Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mit csinálnál ha a frissen...

Mit csinálnál ha a frissen vásárolt panel lakásodról kiderülne, hogy egy rémálom ott lakni?

Figyelt kérdés

Ágyipoloska invázió van a szomszédban már évek óta, az alattad lévő láncdohányos, a feletted lévő este 10 után áll neki bútort tologatni.

És ezért eladósítottad magad 50 millió hitellel 20on évre.

tegnap 16:38
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Ha eladja az adóval fog szívni.
ma 11:04
 12/24 anonim ***** válasza:
Bar ha utana vesz..
ma 11:04
 13/24 A kérdező kommentje:
Ennél a szomszédnál állítólag már 10+ éve van folyamatosan poloska. Igénytelen koszos emberek.
ma 11:08
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
Fingani én is szoktam. A szomszéd fütyül, én fingok. Mindenki azt csinál a lakásában amit akar. Volt amikor hajnalban porszívóztam, vagy mostam. Alig vagyok otthon. Merjen valaki beszabályozni! Akinek nem tetszik, költözzön családi házba!
ma 13:07
 15/24 anonim ***** válasza:
Nem igaz, hogy nem tudjak kiirtani! Ha ennyire szar a lakokozosseg, és nincs összefogas,akkor add el inkabb! Mast ez nem zavar??
ma 13:30
 16/24 anonim ***** válasza:
Gondnok? Az pontosan kicsoda 2025-ben? Ilyen állás már régen nincsen. Közös képviselőre vagy ház intézőbizottságra gondolsz? Ők nem gondnokok. Akkor tudnak az ágyi poloskáról ha már jelezték a lakók. Információt nem adhat ki idegennek a házról. Ezt az eladónak kell elmondani.
ma 14:02
 17/24 anonim ***** válasza:
Nalunk a panelban volt gondnok. Azt nem tudom, hogy volt e köze a kkepviseloi feladatokhoz.
ma 14:29
 18/24 anonim ***** válasza:
De mint tudjuk az eladók nem tudják, fogalmuk sincs. Ennel kisebb dolgokkal sincsenek tisztaban( vagy elhiszem vagy nem) nyilcan egy ilyet nem fog elmondani.
ma 14:32
 19/24 anonim ***** válasza:
Kedves kerdezo! Facen ingatlanjog ott tudnak neked segiteni! Keress meg egy ügyvedet!
ma 14:33
 20/24 anonim ***** válasza:
Ingyenes amúgy, biztos erre is van megoldas.
ma 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!