Mit csinálnál ha a frissen vásárolt panel lakásodról kiderülne, hogy egy rémálom ott lakni?
Ágyipoloska invázió van a szomszédban már évek óta, az alattad lévő láncdohányos, a feletted lévő este 10 után áll neki bútort tologatni.
És ezért eladósítottad magad 50 millió hitellel 20on évre.

Nem lakták még panelban? Persze nem mindenhol ilyen a helyzet, de nagy esély van rá, hogy élhetetlenné válik.
Én várnék még valamennyit, hogy meg tudom-e szokni, változik-e a helyzet. Ha nem, elköltöznék és átvinném a hitelt a másik lakásra.
Nem egyszerű, mert banki hozzájárulás kell, ráadásul ha nem telt el 5 év az eladás és az újabb vétele között, adót is kell fizetned a kettő vételára közötti különbözetre. Na és illetéket is. Tehát mindenképpen ráfizetés, de van az a pont, amikor az ember nem bírja tovább. Akkor viszont lépni kell.

Ne is mondd. Albérletben 3 évig tűrtem azt, hogy minden este 9 óra után állt neki takarítógéppel felmosni a padlót a hülye pitsa. Laktak 3 gyerekkel is mellettünk, azok egész nap visítoztak, zenéltek, üvöltött a tévé. Laktak tinik is albiban felettünk, azok buliztak minden hétvégén, de néha hétközben is és köpködtek kifelé.
4 éve lakunk vidéken kertesben, nyugis környék, néha halálos csend. Megváltás!! Soha többé panel!

Ne várj semmit...add el...a nyugalom mindent megér.
az ideg simán a sírba tesz.

Egymás magánszférájának a telibe sz..a..rása ilyen tipikus kelet-európai szokás. Teljesen mindegy, hogy panelban, vagy kertes házban laksz. Az egyik zenét bömböltet, a másik kocsit brummogtat, a harmadik mindenféle hulladékkal fűt.
Feltettem a tetőablakhoz egy jobb fajta webkamerát, hátha majd látok hullócsillagot, de eddig csak azt videóztam le, hogy minden 10. ház füstöl mint a gyárkémény, konkrétan az eget sem látni a hatalmas füsttől, ami esténként van.

Panelban én a szomszéd hatalmas fingásait is hallottam már hajnalban is mikor mentem dolgozni.
Aztán este alvás előtt is olyanokat befingott, hogy azt hittem be is csinált. Szörnyű a panel, de én csak 5 évig laktam ott még egyetemre jártam.
27/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!