Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mit csinálnál ha a frissen...

Mit csinálnál ha a frissen vásárolt panel lakásodról kiderülne, hogy egy rémálom ott lakni?

Figyelt kérdés

Ágyipoloska invázió van a szomszédban már évek óta, az alattad lévő láncdohányos, a feletted lévő este 10 után áll neki bútort tologatni.

És ezért eladósítottad magad 50 millió hitellel 20on évre.

tegnap 16:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem lakták még panelban? Persze nem mindenhol ilyen a helyzet, de nagy esély van rá, hogy élhetetlenné válik.

Én várnék még valamennyit, hogy meg tudom-e szokni, változik-e a helyzet. Ha nem, elköltöznék és átvinném a hitelt a másik lakásra.

Nem egyszerű, mert banki hozzájárulás kell, ráadásul ha nem telt el 5 év az eladás és az újabb vétele között, adót is kell fizetned a kettő vételára közötti különbözetre. Na és illetéket is. Tehát mindenképpen ráfizetés, de van az a pont, amikor az ember nem bírja tovább. Akkor viszont lépni kell.

tegnap 16:53
 2/16 anonim ***** válasza:
69%

Ne is mondd. Albérletben 3 évig tűrtem azt, hogy minden este 9 óra után állt neki takarítógéppel felmosni a padlót a hülye pitsa. Laktak 3 gyerekkel is mellettünk, azok egész nap visítoztak, zenéltek, üvöltött a tévé. Laktak tinik is albiban felettünk, azok buliztak minden hétvégén, de néha hétközben is és köpködtek kifelé.

4 éve lakunk vidéken kertesben, nyugis környék, néha halálos csend. Megváltás!! Soha többé panel!

tegnap 17:37
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne várj semmit...add el...a nyugalom mindent megér.

az ideg simán a sírba tesz.

tegnap 18:15
 4/16 anonim ***** válasza:
71%
Nem normalis ennyi hitelt felvenni, főleg panelra! Ne haragudj..
tegnap 19:28
 5/16 anonim ***** válasza:
0%
Miért nem volt jó nrked egy garzon..
tegnap 19:30
 6/16 anonim ***** válasza:
78%

Egymás magánszférájának a telibe sz..a..rása ilyen tipikus kelet-európai szokás. Teljesen mindegy, hogy panelban, vagy kertes házban laksz. Az egyik zenét bömböltet, a másik kocsit brummogtat, a harmadik mindenféle hulladékkal fűt.

Feltettem a tetőablakhoz egy jobb fajta webkamerát, hátha majd látok hullócsillagot, de eddig csak azt videóztam le, hogy minden 10. ház füstöl mint a gyárkémény, konkrétan az eget sem látni a hatalmas füsttől, ami esténként van.

tegnap 19:36
 7/16 anonim ***** válasza:
92%
Ágyipoloska a panelben simán vándorol lakásról lakásra az építési technológia miatt az elektromos hálózat és a fal illesztések mentén, szóval nem csak a szomszédban van ha van. Jó hír hogy ki lehet irtani, de csak a ház összefogásával. Ilyenkor mindig van összefogás. Megoldható a probléma. Alattad lévő láncdohányos? Ezen nem tudsz változtatni. Ez épület függő hogy mennyire zavaró, hol dohányzik stb.? Az nagy gond ha azt érzed, hogy az alattad lévő lakásában milyen szagok vannak, akkor a legkisebb gond a dohányzó lenti lakó. Mert akkor a sz@r szagát, a kaja szagot és mindent is érzel. Normál panelben ez nincs így. Ha az a bajod hogy az erkélyen cigizik, ezt nem tiltja semmi, ez bárhol előfordul nem kell panelben lakni, akármilyen csillogó új társasházban lehet dohányzó szomszédod. Ezt be kell nyelni ha társasházba költözöl. A feletted lakó, pedig nem egy terminátor, kizárt hogy minden este 10-kor ereje legyen átrendezni a lakást. Ezt csak te képzeled be. Hozzá kell szokni, hogy hallod a feletted lévő lakókat, hidd el nem orosz néptánc próbát tartanak, csak beképzeled. Ez egy megszokható dolog, hogy vannak feletted lakók, és hallod ahogy közlekedik, megágyaz stb. Ha úgy vettél panelt hogy ezzel nem vagy tisztába az nagy hiba.
tegnap 22:06
 8/16 anonim ***** válasza:
79%

Panelban én a szomszéd hatalmas fingásait is hallottam már hajnalban is mikor mentem dolgozni.

Aztán este alvás előtt is olyanokat befingott, hogy azt hittem be is csinált. Szörnyű a panel, de én csak 5 évig laktam ott még egyetemre jártam.

27/L

tegnap 22:36
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy hülye kérdés: a gondnok megmondhatja vajon, hogy van e a hazban poloska( vètel előtt) legalabb ezt erdrmes lehet kiszűrni.
tegnap 22:45
 10/16 anonim ***** válasza:
Add el
ma 06:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!