Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Rémálom a felsőszomszéd! Csak...

Rémálom a felsőszomszéd! Csak én nézem ki belőle, hogy egyszer észre fogja venni magát?

Figyelt kérdés

Konfliktuskerülő ember vagyok és emiatt még a mai napig nem jeleztem feléjük ezzel kapcsolatban.

Folyamatosan bútort tologatnak, rengeteg dolgot leejtenek ebből kifolyólag (késő este is), a nő minden nap 3x-4x porszívózik. Volt már olyan, hogy hajnal 3-kor hatalmas ordítozásra keltünk, majd egy órával később megint porszívózott.

Múltkor nagyon hangos zenehallgatás is volt.

Mindehhez hozzájön, hogy befogadtak az utcáról egy kutyát, akit sokszor egyedül hagynak, ezért nagyon sokat ugat és kapar.(sajnálom szegény állatot)

Az ordítozás és hangos viták miatt már szóltam, az volt a férfi válasza, hogy “hát de a nő bolond”.

Nem úgy ismerem őket, mint akikkel ezt kultúráltan meg lehetne beszélni, ezért nem tudom mitévő legyek.

Fenyegetőzni nem szeretnék, de ez már rettenetesen bosszantó.

Segítség!

okt. 11. 22:53
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Költözz zárószintre.

Fenyegetőzéssel semmire sem mész.

Engem rendszeresen betalálnak, hogy eltörik a kezem-lábam de 3. után elvesztette a varázsát.

okt. 11. 23:13
 2/4 anonim ***** válasza:
79%
Kár reménykedni, az ilyenek soha nem változnak meg. Még a feljelentés sem hasznàl, max. egy hétig csendesebbek, utána minden folytatódik. Megvàrhatod, amíg elköltöznek és egy másik hülye jön a helyükre, vagy te költözöl el.
okt. 12. 06:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Úgy vársz tőlük változást, hogy nem is szóltál a problémádról??
okt. 12. 09:02
 4/4 A kérdező kommentje:

annyira tudtam, hogy érkezik egy ilyen válasz is :D

“Úgy vársz tőlük változást, hogy nem is szóltál a problémádról??”

Mint azt leírtam, már jeleztem, hogy ne ordibáljanak, de arra is az volt a válasz hogy “hát de a nő bolond”. Gondolom azt a szép, nem idén barnult akcentust hozzá tudod képzelni… (vagyis remélem).

okt. 13. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!