Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A felsőszomszéd egy bunkó...

A felsőszomszéd egy bunkó trampli. A tiéd is? Írd meg, miért

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A felettünk lévő lakásba kb 1 éve beköltözött egy nagyon proli leány albérlő. Az első estéken bulikat tartott a haverjaival, hajnalig szólt a zene stb. Értesítettük a lakás tulajdonosát, úgyhogy azóta ezt nem merte megtenni.

Viszont azóta is mindennapos a trappolás (egy igazi trampli szegény), bömbölteti a zenét, ha úgy van, illetve folyamatosan hallgatni kell valamit, ha a lakásban tartózkodik. Van, hogy éjfélkor indítja az ősrégi mosógépét, vagy este 11kor áll neki porszívózni. Amolyan igazi önző idióta.

Ha nagyon unjuk már a trappolását, akkor seprűvel meg szoktam veregetni a plafont, de nem nagyon veszi a lapot, eléggé IQ szegény.

Ami ugyancsak nagyon idegesítő, hogy folyamatosan ráhamuzik a légkondink külső egységére, illetve a párkányunkra.

Tapasztaltatok már hasonlót? Hogyan viselkedtetek az adott helyzetben?

Jöhetnek a vicces sztorik!!

2021. márc. 8. 13:36
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Amikor egy 4 emeletes házban laktunk,szerencsére mi laktunk a legtetején és a legszélén is.A mellettünk lévő szomszéddal jóba voltunk,még közösen használtuk és fizettük a kábelt is.Az alattunk lakó kiscsaj viszont egyfolytában maximumon hallgatta a zenét,ez anyámat zavarta csak,engem nem,mert legalább rock zenét hallgatott,én is azt hallgattam.Anyám bekapcsoltatta velem mindig a gépet és mondta hogy tegyek be én is zenét,és vegyem a maximumra a hangerőt,szóval egymás zenéit hallgattuk.Később találkoztunk személyesen is és összehaverkodtunk,na persze ezt anyámnak nem mondtam el,mert még kitért volna a hitéből.
2021. márc. 8. 14:14
 2/6 A kérdező kommentje:
:D :D Ez jó! Kár, hogy nem mondtad el, lehet, hogy ő is megkedvelte volna :D
2021. márc. 8. 14:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A mi történetünk elég hihetetlen, de igaz. Egyik felső szomszédunk hirtelen lett rosszul, és kirókázott (konkrétan vért) az ablakán. A mi ablakunk, falunk merő vér lett. Az alattunk lakó barátnőm másnap izgatottan felhívott, megöltek nálatok valakit? Mondom a storyt, nem akarta elhinni. Az ablakot lemostuk, de a falról csak sok hét után ázott le a vér. Hát, mit ne mondjak....
2021. márc. 8. 14:35
 4/6 anonim ***** válasza:
76%
2.:Össze is szerettem volna vele jönni,mert tetszett is a lány,de olyankor arra gondoltam,hogyha bekellene mutatnom anyámnak mit szólna.
2021. márc. 8. 14:56
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Alsó szomszéd, 2 kutya, 2 ikergyerek, idegbeteg anyuka, mindenbe beletojó apuka. Anyuka rendszeresen hajnalban kapcsolta be a porszívót, amire mi mindig felébredtünk. Párszor szóltunk, kértem, nem érdekelte, hónapokig ez ment. Utána én egy héten keresztül minden éjfélkor elindítottam a a mosógépet, majd a centrifugát kétszer, kiporszívóztam, majd ezután hajat mostam és hosszan szárítottam a hajam. Zárószint vagyunk, nem zavartunk senkit, csak őket. Hajnali kettőre lettem kész:-)

A gyerekek üvöltöttek, a kutyák ugattak, a csaj kiborult, de a porszívózásnak vége lett. Reggelente csend van, pisszenés sincs. Van, aki csak ebből ért.

2021. márc. 8. 16:01
 6/6 A kérdező kommentje:

3/5: Ez nagyon durva, szegény felsőszomszéd....

4/5: Valószínűleg meglepődött volna :D

5/5: Nagyon ügyesen visszavágtál. Sajnos mi nem tudunk, mert laknak alattunk és őket nem szeretnénk zavarni.

2021. márc. 8. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!