A Trámpli tényleg sanszosan mehet a börtönbe ha nem lesz elnök? Ld cikk
Perek özöne zúdulhat a Fehér Ház kapuján kilépő Trumpra
Polgári és büntetőeljárások fogadhatják az elnököt, amikor mandátuma lejártával elveszti mentességét
adócsalás molesztálás befolyással való üzérkedés ipari kémkedés stb széles a skála!!
A haja természetellenes színéhez jól megy a narancssárga rabruha, és az állam még egyszer gondoskodhat róla a kincstári fogkefével, fogkrémmel, ágyneművel, törülközővel és egy zöld műanyag pohárral, amikor elfoglalja a celláját New York első számú börtönében, a Rikers-szigeten. Ez jár azok fejében, aki Donald Trumpot nemcsak a választási vereségét elismerni nem hajlandó, narcisztikus és demokráciát romboló elnöknek, hanem egyenesen bűnözőnek tartják, akit most már bíróság elé kell állítani. Amerikai elnök ellen ugyanis egy 1973-as, 2000-ben megerősített igazságügy-minisztériumi állásfoglalás alapján a hivatali ideje alatt nem lehet vádat emelni, a mandátuma lejártával viszont megszűnik az immunitása.
3
Hol írta a kérdést megfogalmazó, hogy ő liberális? Lehet hithű kommunista is akár...
én felette állok az összes ilyen szarságnak
elég az hogy Zorbán haver bukott...
Hagyjuk. Buta és bunkó vagy kérdező.
Mert amúgy BIDÉ sokkkal jobb lesz aki nyíltan növelné az évente befogadott migránsok számát És állampolgárságot adna az illegálisoknak?
Világ liberálisai meg antifái örülnek mert januártól szabadon garázdálkodhatnak. Nyilván ez is tök szuper minden békés állampolgárnak.
Nyolc éves kortól engedélyezné a nemváltást. Most őszintén, háát nooooormális? Egy nyolcéves semmit ne tud a nemváltásról meg ilyesmikről. Aztán majd szenved egész életében.
Nyilván BIDÉ sokkal alkalmasabb és mentes minden ukrán meg kínai korrupciós ugyektől?
"Nyilván BIDÉ sokkal alkalmasabb és mentes minden ukrán meg kínai korrupciós ugyektől?"
de ennek MI KÖZE ahhoz amit én kérdeztem? A világon semmi!!
én azt kérdeztem látjuk-e még TRámpli bácsit szép sárga ruhában!! ez volt a kérdés! ez és nem más.
Nem fogjuk látni.
Amugy a kérdésedből az süt hogy vakon gyűlölöm Trumpot miközben Bident istenited.
Nem így kell hozzáálni. Trump sok jót tett Amerikának. Biden sok jót fog tenni a liberálisaknak. Azért gondolom érzed a külömbséget.
És igen számít amit mondtam mert ha Trumpot láthatjuk börtönben akkor Bidét is mert neki is vannak mocskos ügyei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!