Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Van annak bármi esélye, hogy...

Van annak bármi esélye, hogy ha nagyon hangos a felsőszomszéd(fúr, kopácsol, dobbant) az a mi alsó szomszédunkhoz is lehallatszik?

Figyelt kérdés

5 emeletes tégla ház 3 emeletén lakunk. A felső szomszéd kb. 1 hónapja költözött be. Aki tényleg nincs tekintettel a többi lakóra. Viszont az alsó szomszédunk is kB. 1 hónapja tartó elviselhetetlen zajra panaszkodik, és azt gondolja, hogy tőlünk jön. (Mi már egy éve ott lakunk)

Van arra esély, hogy a 4.emeleten keletkező zajt a 2 emeleten is hallani lehet?

2021. ápr. 2. 10:03
 1/3 Noren1989 ***** válasza:

Én a harmadikon menő fúràs-faragàst hallom rendesen a földszinten.

A csövek, falak nagyon szépen vezetik a hangot.

2021. ápr. 2. 10:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem igen. Minket isbrengeteg mindennel vádolt az alsó szomszéd aminek köze se volt a valóságoz

Őszintén szólva én is gyanakodtam a felettem lakóra egy esetben és kiderült h még egy emelettel feljebb van a zaj.

2021. ápr. 2. 11:16
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Persze, simán, nálunk a földszinten a 3.emeleti lakók zaját lehetett hallani téglaépületben.
2021. ápr. 2. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!