Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ki és miket szokott lehúzni a...

Ki és miket szokott lehúzni a wc-n Panelban? Néha megdöbbentően hangos zajokat hallani, mintha egy mázsa követ zúgatnának le.

Figyelt kérdés
Nemrég költöztünk panelba, és számomra meglepő volt, hogy milyen hangos a szennyvíz cső a wc mögött. Valaki téglát nyomott ki, vagy nagyobb, nehezebb háztartási hulladékot is lehúznak egyesek? Másra nem tudok gondolni, illetve el nem tudom nagyon képzelni hogy mik adnak ki ennyire hangos zajt...
2021. márc. 21. 19:06
 1/5 anonim ***** válasza:
8%
Én rendszeresen a kommunális hulladékot, ha nincs kedvem lemenni a 10.ről :)
2021. márc. 21. 19:19
 2/5 qkker1 ***** válasza:
78%

Ilyen a panel.

Elég, ha vizet húznak le, annak is durva hangja van!

2021. márc. 21. 19:45
 3/5 anonim ***** válasza:
73%
Hát erre csak annyit h szívtad
2021. márc. 21. 19:59
 4/5 anonim ***** válasza:
89%

Egyébként gondolj már bele.. le se menne nagyon sok háztartási szemét. Szerintem kockáztatom h kb semmi nem menne le ha meg igen dugulna.

Kajamaradékon kívül semmi

2021. márc. 21. 20:00
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Figyu, neha én olyan alkarnyi rombolót tolok ki magamból, hogy a wc kefével segíteni kell neki elindulni.

Az mikor gellert kap egy leágazásban, akkor is köszön, de mikor eléri a könyököt alul, akkor a szívrohamot hozza arra aki a pincében van. Rendszeresen járok le mert ott a szelektív kuka meg a cangám is. Aki fentről szarik, annak a kulája előbb leér, mint a vízcsobogás, szóval tud felkészületlenül érni a félhomályban síri csendben. Már PSTD-m van tőle 😀

2021. márc. 21. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!