Mit tegyek a szomszéddal?
Figyelt kérdés
Utál engem a felettem lakó ezért direkt 0-24-ben hangosan trappol. Szóltam már neki többször is, tehát tényleg direkt csinálja. Van más megoldás minthogy elköltözök?
Feltudom emiatt jelenteni, vagy ilyesmi?
2020. nov. 28. 11:38
2/8 A kérdező kommentje:
Pontosan nem tudom, mindenkit utál a lépcsőházból
2020. nov. 28. 12:40
3/8 anonim válasza:
Sajnos érdemben nem tudsz mit tenni, csak elköltözni.
4/8 anonim válasza:
A pillanatragasztó rendszeres használata jó megoldás szokott lenni.
6/8 anonim válasza:
Marad a költözés. Bármi mást tennél (amiket például fentebb ajánlottak), még egy jó kis rendőrségi ügyet is szereznél magadnak - nyilván tudni, hogy ki a haragosa, ha már többször szóltál neki.
Nálunk is részben szomszéd miatt költöztem házba. Nincs türelmem hülyékhez alkalmazkodni.
8/8 anonim válasza:
Vagy ha van autója le lehet engedni pár alkalommal mind a négy kerekét. Nem bűntény, hisz nem szúrtad ki éjjel meg nem fogja tudni rád bizonyítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!