Mit csináljak a szomszéddal?
Beszélj a közös képviselővel!
Gondolom panelben laktok, ott nagyon sokszor nem beazonosítható, hogy honnan jön a hang.
Ha 2 évig nem volt veletek probléma, nem valószínű, hogy most, amikor pici baba került a családba, most őrülnétek meg ilyen zajos dolgokkal.
Az alattad lakóval is beszélj, hogy amikor a fúrást, vagy a bútortologatást tapasztalja, jöjjön fel hozzátok, vagy te mész le hozzá, meggyőződni az állítás igazáról.
Az éjjel 3 órás dübögést nem tudom értelmezni, de ha a többi nem igaz, akkor nyilván ez sem.
4-es vagyok
Egyébként - többek közt - nem tudom, hogy este 7-kor miért ne lehetne bútort tologatni?
Nekünk pl. az ágyazható kanapé kinyitása lehet másnak tologatásnak tűnne, de szerencsére nem panelben lakunk.
Igen panelban lakunk. Én is gondoltam már arra, hogy valószínűleg amit hall, az máshonnan jön. Mondtam már neki, hogy jöjjön és nézze meg melyik beépített szekrényt tologatjuk mi minden nap (bár ez az állítás is érdekes, van olyan aki minden nap átrendezi a lakását? 🤷♀️)
Sajnos nem nagyon lehet vele beszélni, mert tipikusan az az ember aki csak a saját igazát fújja és nem hallgatja meg a másikat, de megprobálok vele újra beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!