Új szomszéddal hogyan érdemes kezdésnek viselkedni?
Legyél olyan, amilyen vagy.
Előbb-utóbb úgyis kiderül.
Sem a segítőkészséget, sem az agresszivitást nem lehet megjátszani. Ha megjátszod, és egy valóban agresszívvel kerülsz szembe, megszívod, nem kicsit...
Nincs elozmény.En hirtelen haragu ember vagyok.Jo szomszedja vagyok masnak,csendben elek,szep a portam.De ezt elvarom a masiktol is.Mellettunk eddig senki nem lakott,de tegnaptol jottek ujak.Es nem.tudom hogy mi legyen az inditas..mert sokszor az a tapasztalatom,hogy ha az ember kedves es tolerans,akkor hamar a fejere nőnek!
Volt idos szomszedom,akivel udvarias voltam mindig es a vegen nagyon patkanyul es agrrssziven vis3lkedett velunk.
Azert gondoltam hogy most lehet hogy egy eros kezdest kene csinalni...infant gondolkodas tudom,de az emberek legtobbje ebbol ert...
Ne haragudj, de nálad nincs rendben valami.
Csak úgy a semmiből agresszívan nyitnál, ezzel hazavágva egy lehetséges jó szomszédi viszonyt?
Nem tudod, hogy mi legyen az indítás? Javaslom, köszönj nekik (de jó esetben úgyis bemutatkoznak majd neked, csak legyenek túl a pakoláson) és ajánld fel a segítséged, ha kell valami. Ezzel megalapozod, hogy ha neked kell, ők is segítenek majd.
Aztán ha kiderül, hogy nem rendes emberek, akkor is ráérsz bekeményíteni. Addig mi a fenének kellene, ez nem a Vadnyugat.
Az agresszió agressziót szül.
HA így nyitsz, akkor ne csodálkozz, ha ő is keresztbe tesz neked.
Avarégetés, szalonnasütés... ha egy rossz szomszád nézi, akkor ezek tiltott tűzgyújtások, amiért fel lehet jelenteni. Hidd el, ha köcsög módon nyitsz, és csak egy kicsit tökösebb a szmszédod, azt is meg fogod bánni, hogy megszülettél, és nem az ő házára fog kikerülni az "ELADÓ" tábla hamarosan, hanem a tiédre.
Amennyit te nyújtasz,annyit várhatsz el is .
Biztos nem az az első,hogy veled ismerkedjenek ,de a köszönés az fontos .Alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!