Hogy érdemes a zöldségeket tárolni, hogy ne penészesedjen, vagy rohadjon meg?
Én a pincében tartom, faládában, száraz homokban.
Igaz, hogy csak télen, mert nyáron annyit veszek, amennyi elfogy.
Ha te nagyobb tétellel rendelkezel, mert mondjuk termeled, akkor esetleg ki lehet próbálni, talán nyáron is működik.
Az az igazság, hogy albérletben lakom 2 másik lakótárssal és ki van "parcellázva" a hűtő. Mindenkinek jut egy polc és az ajtón is van egy polc rész. Kb 150 cm-es kis hűtönk van.
Úgy szoktam, hogy kb 2-3 napra főzök és így alig marad helyem. Ha vákumos dobozba teszem őket és beteszem a spájzba az jó lehet?
Nyáron a zöldségeket nem tárolni, hanem megenni kell.
Eleve a korai zöldségeknek más az anyag-összetétele, mint a téli tárolásra valóaknak. Másrészt egy nyári kamrában 26 fok van, egy téliben meg 19. Ez a 7 fok is rengeteget számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!