Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Aki lakasvasarlas előtt állt,...

Aki lakasvasarlas előtt állt, de kiarazodott, az hogy viseli ezt lelkileg?

Figyelt kérdés

Tavaly evkozben kezdtunk raallni. Nem találtuk meg a megfelelőt. De lassan ott tartok h bánom, hogy nem kötöttem kompromisdzumot.

Azóta szerintem 30% drágulás.... amúgy se keves hitellel lettünk volna. De azt hiszem elba*tuk. Aki így van hogy bírja ezt lelkileg?

tegnap 09:54
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
67%
Nézni nezem, de egyee elkeseritobb milyen lakasok vannak. Es kozben az is eszembe jut mit csinalnak azok a csaladok akik mondjuk hitelbol akarnak elso lakast. Mert most a kp-ek vannak elonyben. De hiaba van kp-e valakinek ha egy garzon irrealisan draga.
tegnap 21:11
 22/25 anonim ***** válasza:
22%

"Mi a rinyálás ebben? Ez egy sima ténymegállapítás, siralmasnak tartom, "

#17-es, hat pont ez az, a szuleid dolgoztak, dolgozniuk kellett. Nem volt internet, okostelo, instagram, Wizz Air, milanoi dom, eselyuk sem volt rinyalni, osztogatni az ertektelen allaspontjukat egy orszag elott, nem is koltottek ertektelen dolgokra. 😉

tegnap 21:17
 23/25 anonim ***** válasza:

Az én történetem nem annyira vészes de azért csalódott vagyok a magas árak miatt.

Külföldre költöztem és itt vettünk házat. Pont amikor elkezdődött covid és akkor még tűrhető áron tudtunk vásárolni, természetesen hitellel.

Szeretnék otthon is egy felújítandó házat vásárolni vagy legalább egy építési telket amire majd a jövőben építek.

Kb. 10 éve amikor még otthon laktam de pénzem nem volt akkor egy építési telek kb. 2-3 millióba került. Most ha látok eladót az legalább 8 millió Ft. Külföldi munkával sincs annyi megtakarításom hogy vegyek egy telket.

Felújítandó házak amik akkoriban 6-8 millió Ftba kerültek, azok most 20-25 millió legalább.

Ha építenék akkor az 70 millio alatt nem jönne ki. A telek, kerítés, kerttendezés ebben nincs benne.

Magyar viszonylatban jo a kinti fizetésem de még így is drága a házépítés. Nem csoda hogy alig építkeznek és sokaknál csak áll az építkezés éve ki mert nincs pénz.

Hazaköltöznék ha kinti ház eladásából otthon hitelmentesen feltudnék építeni egy házat de attól még messze vagyok.

Felújítandó házbak nem látom értelmét mert egy korszerűtlen házat ki fűteni 5x annyiba kerülhet mint egy modern jól szigetelt modern fűtésű házat

ma 01:45
 24/25 anonim ***** válasza:
57%

Oh, 22-es, hagyjuk már ezt.

Nekem van ingatlanom, de bár csak annyit kellett volna tanulnom, mdg dolgoznom a férjemmel együtt érte, mint a szüleinknek!

Nekik ezerszer könnyebb volt, nem tudom, ezt miért kell tagadni.

ma 06:37
 25/25 anonim ***** válasza:

Itt van egy halom példa régen mennyivel volt könnyebb...

https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__epitkezes__12933669-a..

ma 08:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!