Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Birnatok anyagilag/lelkileg?

Birnatok anyagilag/lelkileg?

Figyelt kérdés
Feltetelezuk fiatalon hoztatok rossz döntéseket ezért kb 1millio forint tartozasotok lenne. Paroddal együtt laknatok egy albérletbe ahol 130-140re jönne ki az albérlet mindennel együtt. Viszont 200ezer forint fizetes helyet csak 100at keresnetek a tartozás miatt. A baratnotoknek meg 250lenne a fizetése.
2021. márc. 30. 20:38
 1/8 anonim ***** válasza:
91%

Hát én most ezt nem értem...

Egyrészt 1 millió Forint azért eléggé lóf..sz kategória.

Nyilván ezért le leszek pontozva, mert nem kis pénz de nem is az a kifizethetetlen összeg.

Illetve azt írod, 200 helyett csak 100... tehát az 1 milliót alig 1 év alatt vissza fizeted, innentől mi a kérdés?

2021. márc. 30. 20:50
 2/8 anonim ***** válasza:
86%
1 millió forint bizony már sehogyan se sok. Sem akkor ha tartozás sem pedig megtakarításként.
2021. márc. 30. 20:59
 3/8 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem az a kérdés hogyan dolgozza fel hogy a csajának több a pénze. A válaszom az, hogy ilyenkor félre kell tenni a férfibüszkeséget. A te hülyeségedből van a tartozásod, fizess ki szépen és örülj hogy van melletted valaki aki megosztja veled a vacsoráját. Esetleg keress egy tisztességes másodállást.
2021. márc. 30. 21:02
 4/8 anonim ***** válasza:
84%
Én azt is butaságnak tartom, hogy ilyen sokat törlesztesz. Felveszel hitelt abból egyben letudod a milliót, és a banknak ugyan többet, de mégis kényelmesebben fizeted vissza a tartozásod. Onnantól meg mégiscsak kevesebb lesz a bérkülönbség köztetek.
2021. márc. 30. 21:19
 5/8 anonim ***** válasza:
92%
Tedd félre az egodat. Egyrészt a másik pénztárcájába nem illik túrkálni, másrészt ezzel a lelkileg rosszul érzed magad dologgal nem őt bünteted, hanem magadat...
2021. márc. 30. 21:20
 6/8 mindentudó99 ***** válasza:
81%
Az egyessel értek egyet ha valami normál hitel egy év alatt kicsengetitek. Mi a gond?
2021. márc. 30. 22:55
 7/8 anonim ***** válasza:
86%
Annyit még hozzá tennék, ahol előjön az "asszony fizetése több" probléma, akkor az probléma is marad. Akkor is ha 100-at tesz le a kérdező, akkor is ha 150-et meg akkor is ha 200-at.
2021. márc. 31. 08:28
 8/8 anonim ***** válasza:
85%
6: Hogy nem ketten kell visszafizetni, hanem neki magának egyedül és nem jön ki a havi 100-ból.
2021. márc. 31. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!