Amikor padlón voltál anyagilag, lelkileg, hogy álltál fel huszonévesen, egyedül?
Anyagilag nem vagyok padlón MÉG, annak köszönhetően, aki felnevelt illetve az egyetem alatt gyűjtött összeg miatt.
Viszont amióta "felnőtt életet" kényszerülök élni, ez az összeg erősen fogy, pedig tizede ment "luxus", nem életbevágóan szükséges dolgokra, a többit befektettem a jövőmbe, hogy így mondjam, csak rossz befektetés volt.
Lelkileg viszont teljesen padlón vagyok, feldolgozatlan gyászfolyamat, máig nehéz beilleszkedés a felnőtt életbe, magány, mentális gondok, rossz munkahely, mint említettem, fogyó pénz, kezeletlen krónikus betegségek, mellé hipochondria, és bizalmatlanság a modern, nyugati, gyógyszerorientált orvostudomány felé, egyre nagyobb reménytelenség, egyre nagyobb mentális-idegi-lelki fáradtság, növekvő közönyösség, fekete jövőkép.
Kimászni?
Fogalmam sincs...
Igyekszem tenni a jövőmért totál fekete jövőkép és fásultság mellett, amikor nem a munkahelyemen vagyok, igyekszem lekötni magam, hobbim, érdeklődési köröm még túl sok is van. Így is egyre nehezebb, hogy ne agyaljak otthon is. (A monoton meló mellett a munkahelyemen egész nap agyalok...)
Nem tudom, mennyit segítettem, szerintem semmit. :D
26/L
Lett egy sugardaddym, javítottam az angolomon, utána jobban fizető állást kerestem.
Eleinte sugardaddy helyett mást próbáltam (bébiszitterkedés - nem kértek fel, eladtam a ruháimat - nem vettèk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!