Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Lelkileg nehezemre esik...

Lelkileg nehezemre esik eladni a lakásunkat és elköltözni. Más tapasztalt ilyen, milyen volt végül az eladás, a költözés?

Figyelt kérdés

Nem aktuális még az eladás, de folyamatosan ott a gondolat, hogy el kellene adni és elmenni innen. Plusz lassan lejár a lakástakarék, mit csináljak majd vele.

Szívem szerint sosem költöznék el, nem tudom elképzelni, hogy lesz egyszer egy pont, amikor utoljára megyek ki az ajtón és sohasem jöhetek többet vissza, hogy más lakjon ott. Ide születtem, pár évig éltem máshol, de mindig ez volt az otthonom.

De az észérvek azt diktálják, hogy hagyjam el legalább ezt a várost.

2023. aug. 20. 17:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges tárgyakhoz ragaszkodni, az csak egy lakás, olyan mint egy kocsi csak sokkal többet ér általában! Szóval mindegyiknek csak egy célja van, hogy kiszolgálja az igényeidet. Ha változnak az igényeid, le kell cserélni, és kész. Felesleges túlgondolni.
2023. aug. 20. 19:04
 2/3 A kérdező kommentje:

A lakással semmi gond, ha csak azon múlna, soha nem mennék el. Az igényeimnek tökéletes, pont úgy van minden ahogy szeretném. A várossal van gond.

Ha elköltöznék, ott is simán lehet, hogy lezüllesztik a környéket/várost :( Vagy alapból nem lenne elég a pénz egy jobb környékre költözéshez.

2023. aug. 20. 20:03
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt ilyen gondom, de a gyerek jövetele átdöccentett a tétovázáson. Nálad ez a motiváló tényező most a város. Négyszer költöztem életemben, és rájöttem, hogy az Otthon nem egy hely, hanem egy érzés. Szerencsére minden következő lakást, házat sikerült otthonossá tenni. A jelenlegibe is öröm hazamenni.
2023. aug. 21. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!