Lelkileg nehezemre esik eladni a lakásunkat és elköltözni. Más tapasztalt ilyen, milyen volt végül az eladás, a költözés?
Nem aktuális még az eladás, de folyamatosan ott a gondolat, hogy el kellene adni és elmenni innen. Plusz lassan lejár a lakástakarék, mit csináljak majd vele.
Szívem szerint sosem költöznék el, nem tudom elképzelni, hogy lesz egyszer egy pont, amikor utoljára megyek ki az ajtón és sohasem jöhetek többet vissza, hogy más lakjon ott. Ide születtem, pár évig éltem máshol, de mindig ez volt az otthonom.
De az észérvek azt diktálják, hogy hagyjam el legalább ezt a várost.
A lakással semmi gond, ha csak azon múlna, soha nem mennék el. Az igényeimnek tökéletes, pont úgy van minden ahogy szeretném. A várossal van gond.
Ha elköltöznék, ott is simán lehet, hogy lezüllesztik a környéket/várost :( Vagy alapból nem lenne elég a pénz egy jobb környékre költözéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!