Létezik olyan költöztető cég Magyarországon, amelyik nem csak a bútorokat viszi át a régi lakásból az újba, de a csomagolást/dobozolást és a kicsomagolást is vállalja?
Figyelt kérdés
Külföldön találkoztam már ilyennel, de itthon egyelőre nem találok.
Előre is köszönöm, ha tudtok ilyenről!
2023. aug. 1. 13:04
2/6 anonim válasza:
lehet kicsomagolást is kérni. Olvasd végig.
3/6 A kérdező kommentje:
#2 Nagyon köszönöm!
2023. aug. 1. 13:42
4/6 anonim válasza:
Vannak ilyenek. Valóban lehet kicsomagolást is kérni, de ezt sosem értettem.
Mi is szemeztünk vele, baba mellett kényelmes lett volna, ha nem nekünk kell dobozolni, de anyag és idő többletben kb. háromszor annyiba került csak ez a szolgáltatás, mint maga a költöztetés (dobozok, bútorok átpakolása).
5/6 anonim válasza:
Lehet, mondjuk nem tudom, mi értelme van, főleg a kicsomagolásnak. Úgyis én tudom, hogy mit hová akarok rakni.
6/6 anonim válasza:
Én régen költöztető voltam, óradíjban (plusz kilométer) dolgoztunk. Ha az ügyfél ilyet kért és megfizette, ugyanabban az óradíjban megcsináltuk neki. De jelzem, hogy az ügyfél szempontjából nem jó deal, mert a bútorcipelés lényegesen rövidebb ideig tart, mint a csomagolgatás és utána a kicsomagolás, stb. De mondom, óradíjban bármit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!