Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Aki lakasvasarlas előtt állt,...

Aki lakasvasarlas előtt állt, de kiarazodott, az hogy viseli ezt lelkileg?

Figyelt kérdés

Tavaly evkozben kezdtunk raallni. Nem találtuk meg a megfelelőt. De lassan ott tartok h bánom, hogy nem kötöttem kompromisdzumot.

Azóta szerintem 30% drágulás.... amúgy se keves hitellel lettünk volna. De azt hiszem elba*tuk. Aki így van hogy bírja ezt lelkileg?

tegnap 09:54
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

És akkor mikor vegyek? 5 év múlva amikor 60%-t dragul....?

Mire várjak?

Mitől esnek le az árak, ha mindig nő?

Az igenyemez akkor tudom lejjebb adni ha lakasba megyek haz helyett. A gyerek miatt a kért van az első helyen az az álmom. Azt tényleg lejjebb tudtam adni... csak tavaly ilyenkor meg nem kellett volna

tegnap 13:42
 12/25 anonim ***** válasza:
62%
Most én mit szóljak, hogy huszonévesen csak úgy tudok egy legalább egérlyuk lakáshoz jutni, ha örökölök pénzt, szüleim meg már 23 évesen kertesházat húztak fel? Szar időket élünk, ez van.
tegnap 13:43
 13/25 anonim ***** válasza:

Mi 3 éve költöztünk. Egyetlen nagyon lényeges szempont volt: legyen kert. Volt egy keret, viszonylag szűkös + nem akartunk 5 millánál több hitelt felvenni.

Így a belvárosi lakás helyett vettünk egy pici házat a totál külvárosban. Belül rendben volt, kívül és a kert totál felújításra szorult, 3 év után talán most tartunk ott, hogy rendben vagyunk. Iszonyat sok munka volt, amit tudtunk magunk csináltunk, ezzel rengeteget spóroltunk, de így is még 3 millát ráköltöttünk, de azt legalább nem rögtön kellett kiadni. Olyan ingatlant kerestünk, ami ha messze is van a belvárostól, ahol dolgozunk, jó legyen a tömegközlekedés. A férjem autóval jár, mert éjszaka jön haza, én viszont vonattal, ami kényelmes és gyors és egész megbízható is. Van élet autó nélkül is, persze nem annyira komfortos és kényelmes, de ha ezt nem áldozzuk be, akkor nincs kertesház. Megérte. Imádjuk.

tegnap 14:00
 14/25 anonim ***** válasza:
54%

"Most én mit szóljak, hogy huszonévesen csak úgy tudok egy legalább egérlyuk lakáshoz jutni, ha örökölök pénzt, szüleim meg már 23 évesen kertesházat húztak fel? Szar időket élünk, ez van."

A szuleid nem tudtak gyk-ra jarni rinyalni, most gondolj bele, milyen szar lehetett! 😉

tegnap 15:36
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
És mit szóljon az, aki nem örököl semmit, és a szülőknek sincs semmi?!
tegnap 15:48
 16/25 anonim ***** válasza:

Az adja lejjebb az igényeket, és legyen nyitott arra, hogy a saját kezével csináljon meg dolgokat...

Én pl 5.5millióért vettem a házamat.

tegnap 16:51
 17/25 anonim ***** válasza:
45%

Mi a rinyálás ebben? Ez egy sima ténymegállapítás, siralmasnak tartom, hogy nettó 600 ezres fizetésből is hosszú évek alatt lehet csak egy hitelre összespórolni még egy pici lakáshoz is! Szüleim korában még a sima munkások is sorra nagy házakat húztak fel maguknak a falunkban. Az én korosztályomban (28) még senkinek nincs, csak annak, aki szülőktől kapott. De ugyebár nekik ugyanolyan nehéz volt, mint nekünk..😂

tegnap 17:42
 18/25 anonim ***** válasza:
Őszintén? Szarul, de büszkén..én nem lakhatásra szeretnék hanem a nyugdíjas évekre, illetve a gyereknek..mi rossz idoben adtuk el, előbb kellett volna, viszont most konnyeden elment, mert alig van kínalat. Szerintem most nem szabad venni, iszonyú milyen putri lakasok vannak horror áron. Én megvarom amig lehiggad a piac.
tegnap 19:14
 19/25 A kérdező kommentje:
De nem folyamatosan felmegy utolsó? Meddig vársz?
tegnap 21:04
 20/25 anonim ***** válasza:
18-as. Sajnos de. Nem varok, napi szinten nezem, de az elkepzelestol ami valaha volt, egyre tavolabb kerulok.
tegnap 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!