Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Budapestről vidékre költözteté...

Budapestről vidékre költöztetés kb milyen árban megy? Budapesttől 150km-es távolságban.

Figyelt kérdés
Pár oldalt megnéztem informálódás gyanánt, de egyedi ajánlatkérés szerepel csak mindenhol.
febr. 8. 19:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ui. Végeztem egy számítást a kalkulátorral, hasraütésszerűen. Pl. Budapest-Baja kb. 150 km, 3 fő rakodóval, 8 órás munkával számolva: 185.000 Ft.
febr. 8. 23:47
 12/14 anonim ***** válasza:
Kérj ajámlatoz
febr. 9. 07:24
 13/14 anonim válasza:
Azért egyedi ajánlat mert 8dikról kell 4re költöztetni itt mondjuk nincsk lift. Szekrénysort vagy mikoet kell vinni. Sima b kategóriás teherautó elég vagy c-s kell. 2 pakoló elég vagy több kell. Ha két embernak egész nap megtart akkor csak a rezsi óradìjuk több mint száz ezer... ha bagy teherautó kell 150 kmre útdìj plusz üzemanyag plusz autóbérlés szerintem az is több mint 100 ezer. Ezért kellene több infó. Ha nincs sok cuccod de van jogsid akkor kivehetsz egy kisbuszt 30 ezer per nap. 150km oda viszza kb 20 ezer gázolaj. Ezért minden egyedi ajánlat.
febr. 9. 08:05
 14/14 Bogica0616 ***** válasza:
100000 ftos tételben gondolkodj. Egy segéd munkás nem dolgozik 15 Ft alatt naponta. Kell egy sofőr és bérelni autót is.
febr. 9. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!