Joci1987 kérdése:
Mit tehetek ha az eladó cuccai mèg bent vannak de ő már elköltözött?
Figyelt kérdés
Van egy ház amit utolsó fillèrig kifizettük, birtokba is vettük, átírtunk mindent, sőt már a nevünkön is van az ingatlan, de az eladónak vannak bent cuccai amire igènyt tart, de sajnos ahogy elnèzem nagyon nem törekszik rajta hogy el is vigye. Megállapodtunk igaz sajnos szóban hogy 2022.dec.31. Elviszi a cuccokat ami nem történt meg. Elvileg jövök jól tudom ha a birtokbaadás megtörtént ès nem fektet le semmi kritèriumot, akkor ami bent van ingóságok az a új tulajdonos rèszèt kèpzi. Remèlem így van ès elèg hamar pontot tehetek az ügy vègère.2023. jan. 1. 14:21
1/16 Metionin válasza:
Ha rendes akarsz lenni, szólj rá még egyszer utoljára, hogy vigye a cuccait különben x-én kidobálod. Aztán ha csak nem viszi el, tényleg kidobálod.
2/16 anonim válasza:
Írásbeli felszólítás.
Határidő szabás.
Ha addig nem akkor fizetős raktárba szallittatod,amit Ő fizet.
3/16 anonim válasza:
Szerintem itt arról van szó, hogy így (általad) akar megszabadulni a lomjaitól.
Ha kellett volna neki akkor már elvitte volna. Más még a laminált padlót vagy a stekkereket is leszereli, így nehéz elhinni, hogy szüksége lenne rá.
Mi is alig vártuk, hogy beköltözhessünk az új ingatlanunkba. Olyat is hallottam, hogy valaki meg nem veszi át a házát. Minden kész van, minden rendben. Miért nem kell neki?
5/16 anonim válasza:
Ha nem vitte el, akkor az már a tiéd. Szólítsd fel, hogy vigye el, ha nem viszi, kuka.
6/16 anonim válasza:
Fizetős raktár hülyeség, szaladgálhatsz majd a pénzed után, mert tuti nem fogja kifizetni.
7/16 anonim válasza:
"Kedves X, holnapig elviheted még a cuccaidat, utána kiteszem ingyen elvihetőnek/kiviszem a szeméttelepre"
8/16 anonim válasza:
Mivel nincs írásos megállapodás az ingóságok elszállításáról és a birtokbaadás megtörtént, ami ott van az a tied, azt csinálsz vele amit akarsz.
9/16 anonim válasza:
Én is azt javasolom, hogy egy tértivevényes vagy ajánlott levélben kérd fel az ingóságok 2-4 héten belüli elszállítására. Ha nem teljesíti a kérést, akkor gazdátlan tárgynak tekintheted és azt csinálsz vele, amit akarsz (elszállíttatod, kukába teszed vagy eladod).
10/16 anonim válasza:
Egyáltalán mit hagyott ott?
Befőttek, kamera, kredenc, ezüst kanál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!