Joci1987 kérdése:
Mit tehetek ha az eladó cuccai mèg bent vannak de ő már elköltözött?
Figyelt kérdés
Van egy ház amit utolsó fillèrig kifizettük, birtokba is vettük, átírtunk mindent, sőt már a nevünkön is van az ingatlan, de az eladónak vannak bent cuccai amire igènyt tart, de sajnos ahogy elnèzem nagyon nem törekszik rajta hogy el is vigye. Megállapodtunk igaz sajnos szóban hogy 2022.dec.31. Elviszi a cuccokat ami nem történt meg. Elvileg jövök jól tudom ha a birtokbaadás megtörtént ès nem fektet le semmi kritèriumot, akkor ami bent van ingóságok az a új tulajdonos rèszèt kèpzi. Remèlem így van ès elèg hamar pontot tehetek az ügy vègère.2023. jan. 1. 14:21
11/16 anonim válasza:
Legközelebbe nem kell kifizetni az utolsó részletet, amíg az összes ganéját el nem viszi.
12/16 anonim válasza:
Nálunk mi voltunk az eladók. Amit nem tudtunk még elvinni, betettük egy hátsó garázsba. Közbe a vevö beköltözött. Írtunk szerzödést, hogy augusztus 30-ig elvisszük a cuccokat. Amikor júliusban mentünk érte, már mindent eladtak. Kb. 10 milliót érö gép volt ott. Mindent eladtak. Pedig volt szerzödés. Az ügyvéd szerint pereskedhetünk, de nem sok értelme lenne.
Úgyhogy, nyugodtan dobd ki, add el, égesd el, csinálj vele, amit akarsz. Miért nem jött idöben érte?
13/16 anonim válasza:
Mi is így jártunk. Fél évbe telt, hogy elvigye a cuccait, de elvitte. Nekem is azt tanácsolták mások hogy dobjam ki, de én megvártam.
14/16 anonim válasza:
12! Uram isten... 10 M nem olyan mint 10. 000 v 100.000 h szarni rá.
Nyugodt ember vagyok, de ott nem lettem volna az, miket nem tesznek meg az emberek.. Mivel magyarázták amúgy??
15/16 anonim válasza:
14
Mondjuk nekem az is fura, ha valaki ott hagy 10 millát egy idegennél. Vagy ennyire nem számít pár millió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!