Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Melyik FB csoportba érdemes...

Melyik FB csoportba érdemes feltenni egy eladó lakást?

Figyelt kérdés
Rengeteg eladó/kiadó lakásokkal kapcsolatos csoportot találtam, de mindenütt csak eladni próbálnak, nulla érdeklődővel. Van olyan csoport amit néznek azok is akik venni szeretnének? Aki lakást keres, melyik csoportokat szokta nézni? Felteszem persze marketplace-re meg ingatlan eladós oldalakra is.

2022. dec. 9. 19:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Semmi ilyen csoportot nem néztem … marketplace, jofogás, ingatlan.com + néha egy-egy számomra noname oldal amúgy pont egy ilyen semmilyen oldalon találtuk meg azt az ingatlant amit megvettünk.

Akkor kerestem volna esetleg face csoportba, ha (Balatoni ingatlan adok veszek, vagy alföld ) szóval, ha inkabb tájegységre keresek, vagy nyaralót.

2022. dec. 9. 20:25
 2/5 anonim ***** válasza:
25%
Hat ha jól emlékszem 30-50 százalékkal estek vissza az ingatlan adásvételi számok mostanság szoval lehet ez is az oka, beallt a piac.
2022. dec. 9. 21:08
 3/5 anonim ***** válasza:

2022 harmadik negyedévében a kereslet mérséklődésével párhuzamosan a tranzakciók száma éves alapon 22,6 százalékkal csökkent az MNB becslése szerint, amin belül szeptember hónapban 34,2 százalékos volt a visszaesés.

2022 második negyedévében a hitelintézetek rekord volumenű lakáshitel-szerződést kötöttek. Ezt követően szeptemberben már 38 százalékkal csökkent éves alapon a kibocsátás. Szeptemberben az újlakáshitel-kibocsátás visszaesésén belül nagy különbségek voltak a hitelfelvétel célját tekintve – mondta el a jelentést bemutató sajtótájékoztatón Winkler Sándor, a Magyar Nemzeti Bank vezető közgazdasági elemzője. Míg az új lakások vásárlására és építésére kibocsátott hitelvolumen nem csökkent annyira jelentősen, a használt lakások vásárlására kibocsátott volumen 50 százalékkal volt kisebb, mint egy évvel korábban.

Itt a link:

[link]

2022. dec. 9. 21:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Én két ismerősömnek is segítettem eladni,fotóval/leírással hirdettük. Falusi ház,ezért a környező csere-bere fb csoportokban,vidéki eladó ingatlanok FB csoportjában, marketplace-n,Jófogáson hirdettünk. A bejegyzés alá nem írtak,de a megadott telefonszámon,és privátban sokan érdeklődtek. Így kelt el mindkét ház.
2022. dec. 11. 16:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Tudom hogy visszaesés van, de nem erre vonatkozott a kérdés. Még nyáron léptem be több ilyen csoportba, mert anyósoméknak kerestünk házat, de akkor is mindenki csak hirdetett, sehol sem láttam egy kommentet, érdeklődést, bármit. Amit a a 4-es válaszoló írt az logikus, tényleg lehet hogy privátban írnak és nem kommentekben kezdenek el érdeklődni.
2022. dec. 12. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!