Debreceni Egyetemen hogy működik a gólyatábor? Csoportbeosztások stb? Esetleg vélemények? Érdemes elmenni?
A csoportbeosztas szakonkent tortenik, kb 10 fos csoportokban amit 3 csoportvezeto segit osszetartani es iranyitani.
Tavaly 4 napos volt rengeteg erdekes programmal.
Minden nap kozos reggeli, ebed es vacsora. Elso nap nincsenek programok csak a csoportok osszeulnek es ismerkednek. A zobbi.nap pedig volt fozes, bor kostolas, ejszakai tura, road show, stb.
Estenkent pedig mindig buli!!:)
Szerintem mindenkepp erdemes elmenni, mert sokkal jobb volt ugy elindulni az orakra hogy ismertem embereket es oda tudtam menni beszelgetni:)
Értem. Picit tartok az ivászattól mert nem vagyok olyan típus aki nagy mennyiségben alkoholt fogyaszt, illetve a mindennapi bulizás sem az én terepem.
De gondolom ha nem megyek GT-be akkor sem lesz nehezebb beilleszkednem, hisz jó pár évünk lesz együtt..
Ha egyszer odaírják hogy semmi sem kötelező, akkor miért tartasz tőle?
Vagy nem bízol magadban?
Az egyetemi évek alatt mindig azt bánja meg az ember, amiből kimaradt! Nem azért mész egyetemre hogy olyan maradj amilyen vagy, hanem hogy szélesítsd a látókörödet, az ismereteidet (és azokat elmélyítsd), hogy kapcsolatokat teremts, stb. stb...
Debrecenben a Nagyerdei Stadionban van még a YOU DAY - na, ha oda sem mész, akkor kár egyetemistának lenned!
21.000 egyetemista "összetartása"! - Frenetikus, keress rá!
Előzővel egyetértek abban hogy érdemes mindent kipróbálni, de ezt a youday ennyire ne fújd már fel kérlek, leginkább azért tartják hogy azt a szar stadiont kihasználják.
GT-vel kapcsolatban: Jó elmenni, megismersz egy csomo embert, sok infot is kapsz, meg sok élménnyel gazdagodsz. Esti bulik hát innod nem kötelező, de nyaggatni fognak az biztos ha olyanokkal vagy. Én sem vagyok nagy bulizos plane nem 4 napon keresztül, 1.nap le is feküdtem aludni olyan fáradt voltam az utazástól. De a nappali programokat kár lenne kihagyni.
"leginkább azért tartják hogy azt a szar stadiont kihasználják." - te aztán megmondod a valódit...
https://www.youtube.com/watch?v=OPuudRXV9TI&ab_channel=Debre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!