20 % alku sok szerintetek? Az eladó hogy fogja értékelni? Te hogy értékelnéd?
Tavaly árultam a lakásomat.
Egy fazon kezdett ilyen alkuval, kinevettem.
Egy hét múlva feljebb ment 2 millióval, mire mondtam, már a meghirdetett ár felett járunk 1 millóval.
Nem adta fel, egy hét múlva elérte a meghirdetett árat, közöltem hogy már el van adva 2 millióval többért..
4. Csak ezt te csak a saját szemszögedből láttad. Ő lehet így mesélné a sztorit:
"Mindenkinek bemondtam egy 20%-os alkut, 20-ból 19 elutasított, de aztán csak megtaláltam a madaramat."
6 , lehet.
De az is lehet hogy a 20 lakásból ez az egy volt jó, és megvett egy szart 2 millóval olcsóbban..
Igen, a lakás árazásától, és az eladó személyétől függ a dolog, na meg hogy mióta árulja a lakást.
Van, aki személyes sértésnek fogja fel, és elvörösödött fejjel ordítozva kizavar. A másik meg elbizonytalanodik, hogy talán ő gondolja rosszul, és többet enged, mint gondolta volna. Vagy éppenséggel sürgős az eladás valami miatt, megfelelő vevő meg nincs, és azért enged. Szóval, bármi lehet. Meg mindennek az ellenkezője is.
Nem csak az eladónak pénz a pénz, hanem a vevőnek is. Mindenkinek joga van a saját érdekeit védeni. Ha megtalálják a közös nevezőt, akkor lesz üzlet. Ha nem, akkor nem. Én is szoktam ezt-azt árulni, és ha lehet, kitartom az árat. Ha valaki túl kevésért akarja megvenni, akkor nem sértődök meg, csak nem adom el neki. Majd megveszi más. Ha mégse, majd akkor engedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!