Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Budapestről vidékre költözteté...

Budapestről vidékre költöztetés kb milyen árban megy? Budapesttől 150km-es távolságban.

Figyelt kérdés
Pár oldalt megnéztem informálódás gyanánt, de egyedi ajánlatkérés szerepel csak mindenhol.
febr. 8. 19:42
1 2
 1/14 Mad Max2 ***** válasza:
23%

Nézd ez nagyon kevés infó mert hááát pl: Salgótarjánban 5-10 millióért adnak 50nm társasházi lakást.

Ugyanez egy Dunántuli megyeszékhelnyen a többszöröse is lehet.

febr. 8. 20:27
 2/14 anonim ***** válasza:
87%
1. Szövegértő olvasás nélkül minek kommentelsz? KÖLTÖZTETŐ CÉG a téma!!!
febr. 8. 21:01
 3/14 A kérdező kommentje:
költöztetésről kérdeztem, nem költözésről :) arra vagyok kíváncsi mennyiért rámolja ki 2-3 ember az 50nm-es lakásom bútorait és viszi el egy furgonnal 150km-rel arrébb (elvinném én is, bérelhetnék furgont, de egy hűtő is van közte, amit legjobb tudomásom szerint nem szabad eldönteni, plusz elég nehéz, szóval inkább rábíznám profikra)
febr. 8. 21:02
 4/14 anonim válasza:
14%
Sok mi ndentől függ egy megyeszékhelyen 20 alatt semmi egy kissebb városkában 10 alatt semmi. Esetleg egy hanyaltó félben lévő településen kapsz ilyet de az meg úgysem kell
febr. 8. 21:04
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
5. Trollkodsz, vagy analfabéta vagy? Jól ír a kérdező: költöztetés.
febr. 8. 21:07
 6/14 A kérdező kommentje:
néha úgyérzem a legártatlanabb kérdésre is csak trollok jönnek ide, pedig nem egy totál fail kérdést tettem fel megérzésem szerint (a 4es válaszát se értem, de lehet bennem van a hiba)
febr. 8. 21:13
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem, hogy 6 számjegyű összegben érdemes gondolkodni. Számíthat az út minősége, hány és mekkora kocsi kell, hány rakodó ember kell, lehet-e közel parkolni, kell-e lépcsőzni, stb. Az sem mindegy, hogy mikorra szeretnéd ütemezni. Azért kell árajánlatot kérni.
febr. 8. 21:47
 8/14 A kérdező kommentje:
köszönöm. hát a 6számjegyű összeg elég erősnek tűnik nekem, ha valóban így van inkább megpróbálok segéderőt szerezni magam mellé..
febr. 8. 22:03
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
A 6 számjegyű összeg egyáltalán nem erős, ráadásul nem biztos, hogy 1-essel kezdődik.
febr. 8. 22:42
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez itt lenn egy olyan cég, akikkel mi már 2 alkalommal költöztünk Bp-en belül. Akkoriban az áraik nem számítottak sem kiugróan magasnak, extrém drágának, sem nagyon olcsónak a többiekhez képest. Nem ők voltak a legolcsóbbak a piacon, de elfogadható, megfizethető közép árfekvésű árakon dolgoztak. A munkájukra nem volt panasz, erősek, ügyesek, bármit elbírnak.

Viszont: mint a világon minden, a költöztetés is jelentősen megdrágult az elmúlt években. Nagyon. 9 évvel ezelőtt 43 ezer Ft-ot fizettünk nekik egy komplett költöztetésért kerületen belül, 35 m2-es kis lakás minden cuccával együtt, ami fél napig tartott. 6-7 órás munka volt, sok cuccal. Tavaly meg már csak egy szekrénysort hoztak el nekünk 40 ezerért az egyik szomszédos kerületből a másikba, ide hozzánk, fél órányi munkával. Igen, azóta eltelt 9 év. Tudom. Ez a drágulás nem az ő hibájuk, minden cég munkája ennyit drágult az évek alatt. Szerintem most is kb. olyan közép árszinten dolgozhatnak a többiekhez képest, de sajnos én is reálisnak tartom már a komplett költöztetés esetén a százezres nagyságrendet Bp-ről vidékre, bárkit is bízol meg vele.

A lap alján van egy kalkulátor, az alapján ki tudod számolni nagyságrendileg, hogy mennyibe kerülne a költözésed. Ja, és náluk ténylegesen nincs semmi más plusz vagy rejtett költség, a percdíjba belekalkulálnak mindent. Tehát úgy nagyjából ki tudod számolni, hogy mennyi lehet úgy átlagosan a költözés ára.

[link]

febr. 8. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!