Vettem egy lakást ami tulajdoni lap szerint +1 szobát tartalmaz, de a szomszéd átfalazta?
Ingatlannyilvántartásba nem került bevezetésre, sem társasházi okiratba. Konkrétan még az ajtó is megvan, ahonnan a szoba nyílt, csak falazva van mögötte.
Ha a szomszéd nem tud előbányászni semmilyen dokumentumot erről, hogyan rendezzem?

Ott követted el a legnagyobb hibát hogy nem saját ügyvédet fogadtál.
Sürgősen keress egy ingatlannal foglalkozó ügyvédet, és intézkedjen gyorsan.
Lehet hogy még az ingatlanos ügyvédje is megüti a bokáját.

Nyilván aláírni jó volt a nagyobbat kevesebbért, aztán most meg felháborodsz, hogy megszívtad.
Ha olyan qrva becsületes lennél, ott és akkor szólsz azonnal, hogy ez nem stimmel, hogy lehet 117 nm a kifizetett 60 helyett. De persze akkor nagyon okosnak gondoltad magad. Hát most megszívtad a sunyiságod.
54, ne haragudj, de abszolút semmi sunyiság nem volt benne, én igyekeztem utánajárni az ingatlanos, az ügyvéd, meg az eladó helyett, úgyhogy legyél kedves visszavenni az arcodból.
többlépcsős folyamat kell a rendezéshez, ezt elkezdtem.
és ahogy említettem, szeretnék a felújításra jelzálog alapú kölcsönt felvenni, és amig jogilag nem rendezett, addig ezt nem tehetem meg, ezért szeretném hamar lezongorázni.
szerintem szimplán irigyek vagytok, ha ennyire mélységes fröcsögésbe kezdtek. szar lehet.
leírtam többször, senkit nem fogok megkárosítani, senkitől nem fogom elvenni a + szobáját, senkivel nem leszek szemét. nem is értem, hogy ment félre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!