Vettem egy lakást ami tulajdoni lap szerint +1 szobát tartalmaz, de a szomszéd átfalazta?
Figyelt kérdés
Ingatlannyilvántartásba nem került bevezetésre, sem társasházi okiratba. Konkrétan még az ajtó is megvan, ahonnan a szoba nyílt, csak falazva van mögötte.
Ha a szomszéd nem tud előbányászni semmilyen dokumentumot erről, hogyan rendezzem?
ma 20:48
1/39 anonim válasza:
A négyzetméter stimmel?
Amikor vetted, akkor nem láttad a tulajdoni lapot?
2/39 A kérdező kommentje:
A négyzetmŵter nem stimmel, a valóságban fele akkora, mint a tulajdoni lapon. Tehát papíron 117 nm, a valóságban 57..
ma 21:08
3/39 A kérdező kommentje:
De láttam, de mivel készpénzre vásároltam, mondta az ingatlanos, hogy ez rendezhető utólag.
ma 21:09
4/39 anonim válasza:
Ha tulajdoni lap szerint a tied bírósággal kirakathatod a szomszédot és egybenyithatod.
5/39 anonim válasza:
Ebbe az ingatlanos is ludas.Akkor most rendezze az ingatlanos .
6/39 anonim válasza:
Ehhez ott az ingatlanos, az előző tulaj(eladó), és az ügyvéd aki intézte mind ezt.
Szval nem itt kell kérdezned, ha ilyen hü..séget csináltál.
7/39 A kérdező kommentje:
Az előző tulajdonos is így vette, az azelőtti pedig nem él már.
ma 21:27
8/39 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy tegyem fel a kérdést a szomszédnak, hogy mit szól ahhoz, hogy az ő lakása fele is az enyém? 😀
ma 21:32
9/39 A kérdező kommentje:
Voltam bent a földhivatalban is, semmi nyoma nincs alaprajz módosításának. Az ajtó mögött igazából nem tudom pontosan mi van, hungarocellig jutottam.
ma 21:33
10/39 anonim válasza:
De tulajdonképpen mi volt az ajánlat, mi volt a hirdetésben? 57 nm-es lakás ennek megfelelő áron vagy 117 m2-ért fizettél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!