Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » "Svédtelepre" költözni magyark...

"Svédtelepre" költözni magyarként nagy baj?

Figyelt kérdés
Sziasztok, az az igazság, hogy összegyűlt egy kis pénzem, de még így sem elég, hogy a város jó környéken vegyek házat. A c telepen viszont nagyon kedvező áron vannak házak. Nyilván tudom miért. Mennyire lenne baj, ha csak a legszélére beköltözne egy magyar család?
jan. 10. 16:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem józan ember a közelébe nem költözik.

Még ha van is tekintélyed és békén hagynak, akkor sem egy életbiztosítás, bármikor jöhet egy szétdrogozott állat, aki leszúr mert medvének hisz.

Inkább spórolj még...

jan. 10. 16:12
 2/12 anonim ***** válasza:
88%

Én laktam ilyen helyen, életem legrosszabb két éve volt. Nem egyszer belém is kötöttek stb. Állandóan ordított a zene, kb a semmin tömegverekedés. Rendőrök állandóan jöttek, sokszor éjszaka.

Szánalmas az egész.

jan. 10. 18:18
 3/12 anonim ***** válasza:
71%
Sok kérdés felmerül. Mekkora az adott város? Mekkora az adott svéd telep? A szélén lévő ingatlan mennyire van közel a legközelebbi svéd házához? Mennyivel olcsóbb az ingatlan mint ha a város azon részén lenne, ahol nem svédek laknak, de éppen azért nem is egy elit környék? Van lehetőséged hitel felvételre ha a kp.-d kevés? Van-e a környéken olyan jó közlekedésű kisebb település ahol megfizethető neked az ingatlan és nem svédek által uralt település?
jan. 10. 20:04
 4/12 anonim ***** válasza:
87%

Amire egész biztosan számíthatsz: ordítás, zenebona, leszakadt kipufogós romok, sportkipufogós luxusautók, szemét, szeméttel fűtés, patkányok.

Ez kb. az alap.

Ha nincs szerencséd, akkor: dolgok rendszeres eltűnése az udvarból. bekristályozott koboldok, gyerekeid vegzálása, udvarba ez-az bedobálása, ha kimész veszekedni, akkor viaskodás a megjelenő 25 fős rokonsággal.

jan. 10. 20:12
 5/12 mindentudó99 ***** válasza:
83%
Inkább a hajléktalanság mint ennyi C között. Ablakon kidobott pénz lenne. Igénytelen népek. Nem fürdenek. A saját ablakuk alá puszkítanak. Stb
jan. 10. 20:47
 6/12 anonim ***** válasza:
83%
Szerinted miért van nyomott áron? De tényleg, mit gondolsz miért lehetne jó?
jan. 10. 22:11
 7/12 anonim ***** válasza:
57%
Eszembe nem jutna ilyen
jan. 11. 08:08
 8/12 anonim ***** válasza:
83%

Mi az a svédtelep? Ők olaszok. 😂

Nagyon hülye vagy, ha belemégy ilyenbe. Ilyen helyről menekültem. Jó környék volt, de a csok után fokozatosan beköltöztek, és már csak ők maradtak, 1-2 fehér öreg volt csak azon a városrészen. Akinek nem volt kamera a kertjében, oda minden nap beugráltak. A gyerekeket küldték, mert azokkal a rendőrök se kezdenek semmit. Bedobták a játékjaikat, labdájukat és "csak azért ugrottak át".

Az utcák tele voltak szeméttel. Szaros ruhák, pelenka, óvszer, minden.

Nem egyszer fosták le a házam oldalát. Naponta lehugyozták. A többi magyarét is. Egymás házát nem, csak a magyarokét.

Ha délután 1-2 órakor füvet vágtam, kiátkozták a belemet hogy "hajnalban" zajongok. Persze ők minden este üvölzöztek, járkáltak, buliztak, rendőrt hívogattak egymásra.

A kutyáikat az utcán tartották. Volt olyan kutya aki nem egy embert megharapott, de nem vitték el feljelentés után sem, és a gazdát se büntették meg. Sőt, az után nyomoztak a rendőrök hogy ki jelentgeti őket (névtelenül jelentgette őket az egyik környékbeli).

Én azért maradtam itt sokáig mert haszonélvezet volt a házamon és nem tudtam eladni.

jan. 11. 10:44
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem, biztosan nem költöznék ilyen helyre. Én a városom egy szép családi- és sorházas részén lakom, viszonylag "elit" környék. Viszont van itt egy svédtelep ami az itteni utolsó utcából nyílik, és hát átjárnak a rendezett utcákba is lopni. Az az utca is, ahonnan a svédtelep nyílik, kezd leértékelődni, de talán az egész környék is. Busszal sem annyira biztonságos miattuk a közlekedés, mert ott vannak a buszmegállóban, vagy a buszon.
jan. 11. 17:57
 10/12 anonim ***** válasza:
#9-es amit leírsz kb. minden városra-kisvárosra jellemző. A kérdező is tudja hol lenne neki jó laknia a településen belül, nem kell csökkent értelműnek nézni. Csak ő kényszerhelyzetben van a kérdése alapján, mert megfizethető ingatlant csak cigányok lakta rész szélén talál. Ilyenkor nem az a válasz, hogy hú milyen rossz ott élni, hanem az a kérdés hogy milyen más opciói vannak a lakhatásának a megoldására hosszabb távon. És melyik a jobb megoldás a kérdezőnek.
jan. 11. 20:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!