"Svédtelepre" költözni magyarként nagy baj?

Szerintem józan ember a közelébe nem költözik.
Még ha van is tekintélyed és békén hagynak, akkor sem egy életbiztosítás, bármikor jöhet egy szétdrogozott állat, aki leszúr mert medvének hisz.
Inkább spórolj még...

Én laktam ilyen helyen, életem legrosszabb két éve volt. Nem egyszer belém is kötöttek stb. Állandóan ordított a zene, kb a semmin tömegverekedés. Rendőrök állandóan jöttek, sokszor éjszaka.
Szánalmas az egész.

Amire egész biztosan számíthatsz: ordítás, zenebona, leszakadt kipufogós romok, sportkipufogós luxusautók, szemét, szeméttel fűtés, patkányok.
Ez kb. az alap.
Ha nincs szerencséd, akkor: dolgok rendszeres eltűnése az udvarból. bekristályozott koboldok, gyerekeid vegzálása, udvarba ez-az bedobálása, ha kimész veszekedni, akkor viaskodás a megjelenő 25 fős rokonsággal.

Mi az a svédtelep? Ők olaszok. 😂
Nagyon hülye vagy, ha belemégy ilyenbe. Ilyen helyről menekültem. Jó környék volt, de a csok után fokozatosan beköltöztek, és már csak ők maradtak, 1-2 fehér öreg volt csak azon a városrészen. Akinek nem volt kamera a kertjében, oda minden nap beugráltak. A gyerekeket küldték, mert azokkal a rendőrök se kezdenek semmit. Bedobták a játékjaikat, labdájukat és "csak azért ugrottak át".
Az utcák tele voltak szeméttel. Szaros ruhák, pelenka, óvszer, minden.
Nem egyszer fosták le a házam oldalát. Naponta lehugyozták. A többi magyarét is. Egymás házát nem, csak a magyarokét.
Ha délután 1-2 órakor füvet vágtam, kiátkozták a belemet hogy "hajnalban" zajongok. Persze ők minden este üvölzöztek, járkáltak, buliztak, rendőrt hívogattak egymásra.
A kutyáikat az utcán tartották. Volt olyan kutya aki nem egy embert megharapott, de nem vitték el feljelentés után sem, és a gazdát se büntették meg. Sőt, az után nyomoztak a rendőrök hogy ki jelentgeti őket (névtelenül jelentgette őket az egyik környékbeli).
Én azért maradtam itt sokáig mert haszonélvezet volt a házamon és nem tudtam eladni.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!