Pest megyeben a legbiztonsagosabb es leggazabb telepulesek?
Koltoznek, de nem ismerem a kornyeket es nem internetes statisztikak erdekelnek vagy bunozesi rata, mert az csak a hivatalos.. valamely pest megyei telepulesen elo vagy oda surun jaro szemelyektol orulnek par szoban az adott telepulesrol, nepesseg osszetetelerol, kozbiztonsagrol, stb
Koszonom, ha segitesz

#10 Ez jó 😊
Nálunk elsődleges opció volt, hogy a ház legyen jó állapotú, szerencsére minden elképzelésünket felülmúlta, amit venni tudtunk, nagyon korszerű és szép. Illetve, 40 év budapesti panel után már rettentően elvágyódtam, valójában gyerekkorom óta vidéki életről álmodoztam. Nekünk egyelőre jó itt, a párom is jó munkahelyet talált magának a környéken, én pedig 80%-ban home officeban dolgozom, így ez sem gond. Amúgy igen, vásárolni mi is Szolnokra vagy Ceglédre járunk, az autó ilyen szempontból elengedhetetlen.

Igen, elhiszem és meg is értelek amúgy, épp ezért írom én is, hogy mindenkinek az egyéni preferencia kérdése hol érzi magát jól. Szőlős valóban egy nyugodt település még mindig, opciónak tényleg nem rossz, főleg ha valaki sokat van home officeban. Kár, hogy nincs vasútállomása, ez nekem sokat levont az értékéből mindig is :( Mondjuk a szelei vasút nincs messze, csak hát ahhoz is inkább autó kell, mert busszal átmenni oda is már hosszabb jócskán az utazási idő. Viszont viszonylag sok cég van Szőlősön meg a környéken nagyok, faluhoz képest van elhelyezkedési lehetőség.
Privátban megírod esetleg nekem melyik részén élsz Szőlősnek? Ha nem titok :D Csak kíváncsiság. :)

Ercsi és Érd is tele van c typeal. Amúgy Páty elég elit falunak tűnik, talán ezen a vonalon érdemes nézelődni.
Maglód és Gyömrő sem tűnik rossznak, de már arrafelé is elég nagy árrobbanás volt.
Persze ahol kevesebb a "c" ott drágább is, de ez mindig így volt.
Én a ház előtt megnézném a települést is, ezt Google mapson is lehet.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!