Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Nagymaros milyen hely?

Nagymaros milyen hely?

Figyelt kérdés

Élhető a település? Központon találtam egy jó házat 75 millióért.

Sok a kisebbségi? Groupamánál dolgozom heti 2 nap kell bemenni BP-re, egyébként Home Office.

tegnapelőtt 18:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagymarosról vonattal gyorsabban beérsz Budapestre mint én, aki 25km lakik.
tegnapelőtt 18:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Sok a turista.

Kisebbség sok van, de nem C type.

tegnapelőtt 18:30
 3/9 waland ***** válasza:
100%

2-es:

Azért ez így érdekes meghatározás.

A város nagyja valóban kissebség, sváb, de azért ha valaki beköltözne érdemes néhány helyet átgondolnia:

Van Nagymarosnak egy nevezetes utcája, a fehérhegy. Na ott már sokkal színesebb a lakóközösség. Nagyjából a város gondjainak a fele onnan eredeztethető. Érdemes a fehérhegy és elsővölgy közti utcákat alaposan átgondolni mielőtt valaki meglepődik.

(nem fognak megkéselni, ez nem olyan vidék, de egy jó lakat sohasem árt)

tegnapelőtt 21:09
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítséget!

Konkrétan a Diófa utcáról lenne szó, az eleje környéke.

tegnapelőtt 21:41
 5/9 waland ***** válasza:
100%
A Diófa utca jó hely. Jó kilátás, normális szomszédok, az utca maga az országos kék vonala. Oda én is beköltöznék. Esetleg télen lehet kihívás mert azért meredek.
tegnapelőtt 21:51
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget! Meg fogom nézni élőben is, csak igyekszem előtte kiszűrni azokat a helyeket, amelyekre az időt is kár rászánni, ezért kérdezgetek. Normális árban Nagymaros, Leányfalu, Tahitótfalu településeken találtam ingatlanokat, meg a Pilis kezdetű falvakban. Biatorbágy, Budaörs, Budakeszi nagyon drága.
tegnapelőtt 22:07
 7/9 waland ***** válasza:
79%
Húú, na az a ház durva helyen van. Az az utca teteje. Nézz rá az utcaképre a google mapson. Legalább az egyik szomszéd bútorlappal fűt és autót bont az utcán...
tegnapelőtt 22:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Leányfalu, Tahitótfalu mindenhol jól élhető. A bejárás az kataszrtófa, de talán heti 2 nap belefér :)
tegnap 12:25
 9/9 anonim ***** válasza:

Túlárazott mindegyik hely arrafelé.

Közlekedés katasztrófa.

tegnap 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!