Nagymarosról vonattal gyorsabban beérsz Budapestre mint én, aki 25km lakik.
tegnapelőtt 18:25
2/9 anonim válasza:
Sok a turista.
Kisebbség sok van, de nem C type.
tegnapelőtt 18:30
3/9 waland válasza:
2-es:
Azért ez így érdekes meghatározás.
A város nagyja valóban kissebség, sváb, de azért ha valaki beköltözne érdemes néhány helyet átgondolnia:
Van Nagymarosnak egy nevezetes utcája, a fehérhegy. Na ott már sokkal színesebb a lakóközösség. Nagyjából a város gondjainak a fele onnan eredeztethető. Érdemes a fehérhegy és elsővölgy közti utcákat alaposan átgondolni mielőtt valaki meglepődik.
(nem fognak megkéselni, ez nem olyan vidék, de egy jó lakat sohasem árt)
tegnapelőtt 21:09
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!
Konkrétan a Diófa utcáról lenne szó, az eleje környéke.
tegnapelőtt 21:41
5/9 waland válasza:
A Diófa utca jó hely. Jó kilátás, normális szomszédok, az utca maga az országos kék vonala. Oda én is beköltöznék. Esetleg télen lehet kihívás mert azért meredek.
tegnapelőtt 21:51
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget! Meg fogom nézni élőben is, csak igyekszem előtte kiszűrni azokat a helyeket, amelyekre az időt is kár rászánni, ezért kérdezgetek. Normális árban Nagymaros, Leányfalu, Tahitótfalu településeken találtam ingatlanokat, meg a Pilis kezdetű falvakban. Biatorbágy, Budaörs, Budakeszi nagyon drága.
tegnapelőtt 22:07
7/9 waland válasza:
Húú, na az a ház durva helyen van. Az az utca teteje. Nézz rá az utcaképre a google mapson. Legalább az egyik szomszéd bútorlappal fűt és autót bont az utcán...
tegnapelőtt 22:25
8/9 anonim válasza:
Leányfalu, Tahitótfalu mindenhol jól élhető. A bejárás az kataszrtófa, de talán heti 2 nap belefér :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!