Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Pest megyeben a legbiztonsagos...

Pest megyeben a legbiztonsagosabb es leggazabb telepulesek?

Figyelt kérdés

Koltoznek, de nem ismerem a kornyeket es nem internetes statisztikak erdekelnek vagy bunozesi rata, mert az csak a hivatalos.. valamely pest megyei telepulesen elo vagy oda surun jaro szemelyektol orulnek par szoban az adott telepulesrol, nepesseg osszetetelerol, kozbiztonsagrol, stb

Koszonom, ha segitesz

ma 00:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha megnézed az ingatlanos oldalakon az árakat, akkor nagyjából arányban van a település elhelyezkedésével, népesség-összetételével. Amikor mi házat kerestünk Pest megyében, akkor az volt az első, hogy mindig beléptem az adott település facebook csoportjába, kérdezősködtem, olvasgattam, illetve a wikipédián közzétett adatokat megnéztem. Volt olyan település, ahova elindultunk megnézni a házat és ahogy elértük az utcát, ahol a ház volt, azonnal szóltunk az ingatlanosnak, hogy köszönjük, de nem nézzük meg a házat, elég volt látnunk az utcát (Valkó).

Ahova én egészen biztosan nem költöznék: Albertirsa, Pilis, Monorierdő, Nagykáta, Cegléd (a kelet-pest megyei régióban lévő települések amúgy is jóval szegényebbek, így a problémásabb népesség is jóval sűrűbben fordul elő).

Minél közelebb van Pest, annál drágábbak a házak, pl. Veresegyház, Fót, Vác, Szada. Itt is akadnak problémás népek, de jóval kevesebb (bár Vác elég fertőzött ilyen szempontból). Viszont horribilisek az árak és a közlekedés katasztrófa, főleg autóval.

Ha olyan várost/falut kéne említenem, ahol nagyon szívesen laknék Pest megyében, ha a pénztárcám engedné, az egészen biztosan Visegrád és környéke lenne. Viszont közlekedés szempontjából is az is halál.

Én azt javaslom, hogy menj el azokra a településekre, ahol ár/érték arányban szóba jöhetnek az ingatlanok és nézelődj, akár kérdezősködj az ott élőktől. Mi is két éven át ezt tettük. Mi a közép-pest megyei és keleti régió határára költöztünk, de olyan településre, ahol nincsenek rézbőrűek és csend, nyugalom van. Nekünk elsődleges szempont volt, hogy nagyon jó állapotú házat vegyünk és ez sikerült is.

ma 07:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Speciel nekem Csobánka nagyon tetszik.
ma 08:17
 3/3 anonim ***** válasza:
A leggazdagabb Budajenö és Telki
ma 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!