Pest környékén milyen településre költözzünk?
Sziasztok.
Egy olyan települést keresünk a férjemmel, ami Pest mellett vagy alatt található. Örülnék, ha nem kellene bemenni Pestre kb. semmi miatt, inkább környező nagyobb városba, ha nagyon muszáj. Kisvárost, községet keresünk, ahol van bevásárlási lehetőség pl. spar, papír bolt, húsbolt, zöldséges, pékség stb.
Egyelőre csak panelben tudnánk lakni, aztán egyszer valamikor szeretnénk kertes házat.
Jó lenne, ha nem lenne egekben az ára a lakásnak. Egyelőre albérlet lenne..
Olyan helyen szeretnénk lakni, ahol nincs kisebbség, ahol közel a természet, sok park, akár tó, folyó is van. Ahol van legalább általános 8 osztály meg óvoda és bölcsőde. Nem bánom, ha egyházi.
Örülnék egy olyan településnek, ami fiatalos és nem bevándorlónak tekintenek minket, hanem örülnek az újonnan érkezőknek. Inkább kisvárost, községet keresünk, ahol nagy a közbiztonság és nincs kisebbség vagy nagyon kis %-ra tehető.
Olyan települést keresünk, ahol van élet. Vannak főleg a gyerekek számára programok.
Ahol sok mozgás lehetőség van és nem néznek ufónak, ha felnőttként rollerre állok, görkorit húzok vagy mindennap biciklizek vagy kutyát sétáltatok. Egy olyan települést keresünk, ahol a közintézmények jó állapotban vannak, vannak bicikli utak, fontos a település vezetésnek a virágosítás, a település szépítése, parkosítása, újítása.
Szeretettel fogadom a válaszodat, ha szereted a településedet, ahol laksz. Szeretnék a gyermekeimnek egy olyan települést kiválasztani, ahol jó felnőni.
Borsodból jövünk így nagyon-nagyon-nagyon nehéz megtenni számunkra ezt a lépést!!! Hiszen nincs ott senkink.
Nagyon köszönöm, ha segítetek.
Ha esetleg jártatok a cipőnkben írhattok privátba is.
“Olyan helyen szeretnénk lakni, ahol nincs kisebbség,”
Olyan hely nincs.
Szerintem Budapest környékén ilyen hely egyszerűen nincs. Túl sok az igény. Mellesleg az agglomerációban kb. mindenki "migráns", szóval ez a legkisebb probléma.
Én szeretem a településem, de nem ajánlom, mert sok a kisebbség oviban, suliban is. (Én ennek ellenére is szeretem, nem ide fognak járni a gyerekeink és így nem zavarnak sok vizet, de mivel te kizártad, mindegy is.) :)
Mindketten tanárok vagyunk, így szeretnénk a településen vagy a környező településen dolgozni esetleg egyházi vagy modernebb intézményben.
Számunkra fontos, hogy a településen ne legyen kisebbség.
Akkor azt mondjátok Pest környező települései tele vannak kisebbséggel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!