A III. kerülethez közel milyen Pest megyei településre érdemes költözni, ahol minden fontos elérhető és viszonylag jó az autós bejárás Budapestre?
"viszonylag jó az autós bejárás Budapestre"
Na, ilyen település nincs.
Jó autós bejárás nincs Budapestre és ez természetesen nem csak az agglomerációra vonatkozik, hanem a külsőbb kerületekre is.
Viszont gyorsan be tudsz jutni akár 50 km-ről is zónázó vonattal,(40 perc) HÉV-el a centrumba.
Ha a III. kerülethez közel akarsz lakni, akkor Pilisborosjenőt, Pilisvörösvárt, Pilisszentivánt mondanám.
Jórészt svábok lakta települések és az ilyenekről mindig jó a vélemény nulla, vagy minimális cigánnyal.
szentendre nem jó, anyumnak néha két óra budapestről kocsival, hétvégén, ha mennek ki az emberek, akkor szintén állhatsz a dugóban.
befelé aránylag gyors 45-60 perc alatt szinte biztos bent vagy az árpád hídnál,ha fél hétkor indulsz, akkor még gyorsabban
Üröm, Budakalász, Pilisborosjenő.
Itt még azért Oké tud lenni, egyébként itt lakom a III kerületben a hegyen üröm 1 km belül van. Ismerem a környéket, kocsival járunk nap mint nap.
Utolsó: szerintem ő kicsit távolabbi agglomerációra gondolt. Üröm az olyan, hogy a kilométerkő 2 kilométeren belül van, gyakorlatilag még Bp. És gondolom az árai is olyanok. Amúgy bejutni onnan se könnyű reggel. Vagy a külső Bécsi útra mész, és akkor belefutsz a dugóba, ami az Árpád hídig tart, vagy kerülsz a Rókahegy felé, és akkor belefutsz a még idegesítőbb dugóba, amit a HÉV és a Szentendrei út okoz. Pilisborosjenő ugyanez, mivel az egy zsákfalu, és csak Üröm felé van kijárata. Borosjenőről, Ürömről nem egyszerű reggel-este bejutni. Budakalász felé nem járok annyira, de el tudom képzelni mi van ott is reggel a Szentendrein meg az azzal párhuzamos úton, ami Békásmegyerre visz. Ott mondjuk ott van a HÉV, amit én személy szerint utálok, de ez ízlés kérdése.
Ha nem ragaszkodsz a kocsihoz, kérdező, én Pilisszentivánt/Solymárt mondanám, mert arra jár a vonat. Ezekről a helyekről bejutsz vonattal a városközpontba fél óra alatt. És ezek szép, kiépített helyek, ahol van minden.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!