Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Akik az elmúlt 5 évben vásárol...

Akik az elmúlt 5 évben vásároltatok házat: meg vagytok így utólag elégedve az árral, amennyiért megkaptátok? Mennyi volt az és melyik évben, légyszi azt is írjátok oda!

Figyelt kérdés

ma 13:54
A kérdező szavazást indított:
Meg vagyok elégedve
Nem vagyok elégedett
7 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
81%

Nem 5 hanem 6 éve vettünk házat, és igen, meg vagyok elégedve az árral.

43 millió volt, egy nem túl nagy város nem túl központi de jó részén, akkor volt 17 éves ház. 4 szoba +nappalis, nem padlófűtéses, nem szigetelt ház.

ma 14:10
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én 2023ban vettem egy nagyvárosban vályog házat 1 millió 64 ezer forintért én meg vagyok elégedve az árral ennyiért még telket se lehet venni
ma 14:43
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

2021.

Zsákfalu. De a Velencei-tó 10km, Székesfehérvár és Dunaújváros 25-25km.

2200m2 telek, 120m2 ház. Kádárkocka. Költözhető volt, de felújításra szorul. A lényegeseket (fűtéscsere, nyílászáró csere, szigetelés) a lehető leghamarabb megcsináltuk, a többit azóta csinálgatjuk.

12mFt volt.

Most egy 35-40ért alaphangon el tudnánk adni.

ma 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!