Fejér, Pest, Bács-Kiskun, Komárom -Esztergom vármegyékben település ami élhető, magyarlakta?
Tordas, Martonvásár, Velence, Gárdony, Agárd, Sukoró, Nadap, Kápolnásnyék.
Az M7 miatt BP is sokkal közelebb van autóval, mint elsőre látszódik. Baleset és Balaton miatt néha bedugul. Egy részükön kényelmes motorvonat is jár, Kelenföldre gyorsan be lehet jutni. (Bár a vasutat sajnos pont elkezdték kinyírni, azt nem tudom pár év múlva mi lesz a helyzet).
Alcsút, Felcsút, Újbarok, Etyek is jó lehet.
Szerintem nem mindegy, hogy mennyitek van rá.
Mi fejér megyében lakunk.
Ajánlhatom pl Székesfehérvárt, de itt csak a telek 20millió.
Mi leköltöztünk falura, Agárdtól 10km. Oké, a közlekedés szar, de falun belül van minden majdnemcsak. Így máris nem tudom az élhető kategória-e számodra. Mi kocsival elvagyunk, szeretünk itt élni. És megvetünk annyiért egy felújított házat, hatalmas telekkel, mint Fváron pl egy negyed ekkora üres telek.
Agárd-Gárdony-Velence fel van sorolva. Oké, közel Fvár, közel Budapest, Van minden is. De olyan szinten telítve van már, hogy utálom. Mindenki így gondolkozik, mindenki ide költözik emiatt. Nyáron meg még hozzájönnek a nyaralók.
Én nem így választanék, hogy ide kiírok random kérdést.
Felcsapnám a térképet, mi az a település ami olyan helyen van, hogy tetszik. Utána járnék, az adott településen mi van. (Ovi, suli, posta stb) ha még így is tetszik, elennék. Beszélgetnék a helyiekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!