Megvennel egy olyan ingatlant, amit a bank ertekbecsloje majdnem feleannyira becsülte az ingatlant?
Figyelt kérdés
82millio helyett 54-re.
54 millióért csak lepukkant házak vannak. Így nem is ertem ez mi alapján jött.
dec. 30. 11:33
21/27 A kérdező kommentje:
Nagyon népszerű környékén van.
De egy ilyen haz kevésbé népszerű helyen is lenne 65m körül szerintem.
De nem 54.
dec. 31. 10:33
22/27 A kérdező kommentje:
De aki tud nekem Pécsről olyat linkelni olcsóbban ami fel van újítva jöhet!
dec. 31. 10:45
23/27 anonim válasza:
Ami sokaknak gyanús lehet, hogy Pécs/Dny mon 80 Misi, illetve a banki becslés. Persze akar reális is lehet, de ez gyanús, látatlanban nehéz megmondani . Minden esetre egy építésszel, műszaki ellenőrrel megnezetnem. Olyannal aki ért is hozzá.
24/27 anonim válasza:
Szakember remélem nem a Józsi volt , aki már mindenben dolgozott az épìtőiparban.
26/27 A kérdező kommentje:
23 mi gyanús? Nem értem.
Látta építész.
dec. 31. 14:50
27/27 anonim válasza:
Biztosan van valami ami miatt erre jutott, szerintem a Kóka jó lehet kockázatos, a bank pedig a saját érdekeit nezi, azt hogy ő mindenképpen jól jarjon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!