Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Megvennel egy olyan ingatlant,...

Megvennel egy olyan ingatlant, amit a bank ertekbecsloje majdnem feleannyira becsülte az ingatlant?

Figyelt kérdés

82millio helyett 54-re.

54 millióért csak lepukkant házak vannak. Így nem is ertem ez mi alapján jött.

dec. 30. 11:33
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Nagyon népszerű környékén van.

De egy ilyen haz kevésbé népszerű helyen is lenne 65m körül szerintem.

De nem 54.

dec. 31. 10:33
 22/27 A kérdező kommentje:
De aki tud nekem Pécsről olyat linkelni olcsóbban ami fel van újítva jöhet!
dec. 31. 10:45
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Ami sokaknak gyanús lehet, hogy Pécs/Dny mon 80 Misi, illetve a banki becslés. Persze akar reális is lehet, de ez gyanús, látatlanban nehéz megmondani . Minden esetre egy építésszel, műszaki ellenőrrel megnezetnem. Olyannal aki ért is hozzá.
dec. 31. 12:35
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Szakember remélem nem a Józsi volt , aki már mindenben dolgozott az épìtőiparban.
dec. 31. 12:36
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Meg tudod kérdezni az értékbecslőt.
dec. 31. 12:38
 26/27 A kérdező kommentje:

23 mi gyanús? Nem értem.

Látta építész.

dec. 31. 14:50
 27/27 anonim ***** válasza:
Biztosan van valami ami miatt erre jutott, szerintem a Kóka jó lehet kockázatos, a bank pedig a saját érdekeit nezi, azt hogy ő mindenképpen jól jarjon
jan. 1. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!