Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hosszú évek óta (kb 10-12)...

Hosszú évek óta (kb 10-12) gyűjtögetek ahogy csak tudok, úgy erzem nagyon sokmindenrol lemondtam, de ugy voltam vele, hogy ez ilyen. Viszont egyre tavolabb kerulok csak a lakasvasarlastol. Akik hasonlo helyzetben vagytok, hogy birjatok?

Figyelt kérdés

En minden eszervem ellenere volt mar hogy lottot is vettem (2x a sok ev alatt), meg most elkezdtem eladogatni a cuccaim. Dehat semmi nagy ertekes dolgok. 8-9 termekbol jott be 35 ezer Ft.

Kepzett vagyok, BA-t MA-t vegeztem egy eleg piackepes szakon, plusz sajna ez egy nagyon lifelonglearning szakma, szóval eszmeletlen energiakat, idot tolok bele a boldogulasba, de a munkaeropiacon egy sulyos fogyatekossag miatt nagyon kuzdelmes a boldogulas. Sajnos.

Ha megtehetnem elmennek masodallasban beugros munkakra, de azok az allapotom miatt eselytelemek. Nem is teljes allasban dolgozom, sajna. Pedig iszonyatosan szeretnek. A penz miatt is, de nem csak amiatt amugy….

tegnap 01:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
51%

#9: Hogy lenne már irreleváns, ha pont arról van szó, hogyan lesz pénzed saját ingatlanra?

Mondjuk így nem lehet rajtad segíteni, úgyhogy mindegy is.

tegnap 13:36
 12/15 A kérdező kommentje:

Hidd el, hogy nem azert nem jutok elore, mert praktikusan nem tudom a lepeseket.

A palya szelerol konnyu itelkezni. Koszi ebbol nem kerek.

tegnap 14:17
 13/15 anonim ***** válasza:

Jogsid van? Ingatlanos vállalkozás nem játszik? Alálőnél a helyi hirdetőknek sikerdíjban, aztán kevés idő befektetéssel is meg tudnád szedni magad.

De amúgy igen. Még állampapírban sem mindig hozza vissza az infláció szerinti összegeket a befektetett tőke. Aztán kitudja,lehet mégis.

ma 04:27
 14/15 anonim ***** válasza:
Nyugat Európában szociális alapon, pláne ha tényleg fogyatékosság is van , azert ilyenkor jó eséllyel azert lakhatas berlakasban megoldhato lehet piaci árak alatt. Ugye sok országban van szociális berlakas program. Meg ha a saját nem is jön össze az embernek ott se. De hát itthon minek. Mi vagyunk a munka alapú társadalom. Minden fassagra van kötve néha csak a szociális hálóra kevésbé.
ma 09:04
 15/15 A kérdező kommentje:

Nem lehet jogsim.

A szociális berlakas tema ha mukodne jol, az sokaknak segitene az biztos.

Igazabol az egyetlen opcio, hogy szerzek meg munkat. De oruletesen nehez tema ez. Egy vak ember utan nem kapkodnak, hiaba inteligens, lelkes, talpraesett. A rengeteg csalodas meg nyilvan kihat az en batorsagomra is a temaban. Szoval igen, kib. nehez ez. Mert en ugy erzem mindent megtettem- megteszek amit csak tudok

ma 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!