Valóban vannak olyan lakásbérletek, ahol a bérlő "természetben" fizet a bérbeadónak? (értsd, ahogy köll)
Hallottam erről a jelenségről, de hol vannak jelen a két oldal szereplői?
Albérletes csoportokban láttam egy-két próbálkozást bérbeadói oldalról, de mind olyan igénytelen férfi volt, ami legfeljebb hajléktalan nőnek opció.
És az ilyen hirdetéseket rendre szét is trollkodják, mielőtt törölnék őket.
Vagy ismerősökön keresztül lépnek kapcsolatba?
En berelnek ugy lakast ha a foberlo egy csinos holgy akit idonkent megdugok :D
Sajnos ilyenre nincs igeny
Szerintem a legtobb esetben ez ugy alakul ki hogy az elejen fizet a berlo minden honapban, majd felajanl a foberlo egy alternativat a berleti dij kiegyenlitesere. A berlo meg vagy bele megy vagy nem.
Eleve én is csak olyan hirdetéseket láttam, ahol olyan férfiak hirdettek akikkel még az utcán sem állnék le beszélgetni sem. Mondom ezt férfiként.
De ismerek olyan férfit, korombeli 30-as, jó kiállású, pénze is van, simán felszed nőket. Nála el tudom képzelni, hogy egy nő összekötné a kellemest a hasznossal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!